Latino koncert

Šarmantni Enrique navdušil čisto vse

N.S./Novice Svet24
14. 5. 2018, 21.00
Deli članek:

Latino zvezdnik Enrique Iglesias je v sklopu koncertne turneje prvič nastopil tudi v Sloveniji. Po koncertu pa je ves zadovoljen povedal: »Bili ste fenomenalna publika! Obljubim, da se bom kmalu vrnil, in vi obljubite, da spet pridete na koncert.«

Instragram
Enrique je Sloveniji obljubil, da se bo še vrnil!

Superzvezdnik Enrique Iglesias je v Slovenijo prispel naravnost iz Cannesa in kar dva dni navduševal slovenske oboževalce s koncertoma v ljubljanskih Stožicah.

Enrique, sin slavnega glasbenika Julia Iglesiasa, je Slovenijo obiskal prvič, in kot kaže, se je dolgoletno čakanje na njegov prihod obrestovalo, saj je postregel s koncertnim spektaklom, ki je prava paša za oči in ušesa. Enrique je pred nabito polno dvorano Stožice na oder sicer prišel z zamudo zaradi tehničnih težav, a se je občinstvu takoj opravičil, zato mu to za uro in pol zamude seveda ni zamerilo.

ROJSTNI DAN

Enriqueja, ki je pred dnevi, natančneje 8. maja, dopolnil 43 let, so organizatorji pred koncertom v zaodrju presenetili s slavnostno čokoladno torto. Zvezdnik je zarezal vanjo, nato pa odhitel na oder. Po sobotnem koncertu pa so ga peljali v znano ljubljansko restavracijo Cubo, ki je do zdaj gostila že številne svetovne zvezdnike, in latino zvezdniku so postregli z odlično večerjo, pripravljeno samo zanj. Čeprav je bila ura že pozna, se je Enrique vidno zabaval in užival.

ZAMASKIRAN NA SPREHOD

Ker je imel nedeljo čez dan prosti čas, se je Enrique seveda odpravil na ogled Ljubljane, za to priložnost pa si je omislil znamenito čepico in seveda očala, a ga je večina takoj prepoznala. To sicer pevca ni niti malo zmotilo, do vseh je bil prijazen.

Facebook
Zvezdnik si je včeraj ogledal tudi Ljubljano, nato pa odpel še en koncert v Stožicah.