Prsi

Odločitev je padla. Meseca maja gre pod nož!

T.P./Novice Svet24
28. 4. 2018, 20.30
Posodobljeno: 29. 4. 2018, 12.17
Deli članek:

Anja, ki je pred letom dni rodila sinčka Liama, ne skriva nezadovoljstva nad spremembami, ki sta jih na njenem telesu pustila nosečnost in porod.

Tibor Golob
Andrej Testen Anji kaže, kako bo njeno oprsje videti po operaciji.

Jenkovi so bili sicer prizanešeni obporodni odvečni kilogrami, saj so se ti stopili kar sami od sebe, in to v zelo hitrem času. Slabše jo je odnesla pri oprsju, saj se ji je to precej zmanjšalo v primerjavi s stanjem pred porodom, to pa je začelo vplivati tudi na njeno samopodobo.

»Vse življenje sem imela popolne prsi, ki pa so zdaj čisto izginile. Namesto njih so mi ostale čajne vrečke. Že ženske, ki nikoli niso imele prsi, si jih želijo in se odločajo za operacijo, jaz pa sem jih bila celo življenje vajena, tako da se zdaj, ko so izginile, počutim grozno. Zato sem se odločila, da obiščem kirurga. Mislim, da je zadovoljna mama tista, ki da lahko otroku več. Mama, ki se v svoji koži počuti dobro in si vzame čas zase, bo bolj samozavestna, srečna ter sproščena in zato boljša mama ter žena,« odločitev za operacijo pojasnjuje Anja.

Tibor Golob
Lepotička ni zadovoljna z velikostjo svojega oprsja po porodu.

PRI KIRURŠKEM POSEGU IMA POLNO PODPORO DRUŽINE IN PARTNERJA

Jenkova si je lepotnega strokovnjaka že izbrala. Odločila se je za dr. Andreja Testena, ki je pomagal že mnogo znanim in manj znanim damam. »Ko so mi prsi čez noč izginile, sem komaj čakala na obisk kirurga. Z dr. Testenom sva izbrala za mojo postavo primerno velikost. Nisem pretiravala, ne zdi se mi lepo, če ima ženska prevelike prsi. Andrej mi je pri tem svetoval, na koncu pa sva se odločila tako, da sem bila stoodstotno zadovoljna. Podobo svojih bodočih prsi sem z modrčkom tudi testirala in dobila predogled stanja po operaciji. Sem drobna in moji silikoni bodo usklajeni z mojo postavo,« zagotavlja Jenkova. Njen življenjski spremljevalec Mario Pejčič in družina jo pri lepotnem posegu podpirajo, pomagali pa ji bodo tudi pri sinčku, saj sama po kirurškem posegu teden dni ne bo sposobna skrbeti zanj.