Jasmina Kandorfer

Voditeljica opozarja, da je vsako zdravilo tudi strup

Teja Pelko / Novice Svet24
27. 4. 2018, 16.05
Deli članek:

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer ima veliko znanja tako o klasičnih kot o alternativnih metodah zdravljenja.

osebni arhiv
Jasmina med izvajanjem akrojoge s sestro na domačem vrtu.

Zato nas je zanimalo, kaj misli o soncu. Nekateri namreč pravijo, da je sonce izjemno zdravilno in je D-vitamin, ki ga dobimo, če smo na soncu, celo zdravilo proti depresiji, a drugi opozarjajo, kako nevarne so lahko posledice sončenja.

Osebni arhiv
Jasmina uteleša pregovor "rana ura zlata ura".

Voditeljica prisega na lokalno, ekološko in sezonsko hrano.

VODITELJICA OBOŽUJE SONCE

Jasmina Kandorfer je rada zunaj, na soncu, tako da celo vadbo akrojoga s sestro izvaja kar zunaj, pred hišo.

Priljubljena voditeljica se sončnim žarkom tudi v prihodnje ne misli izogibati, opozarja pa, da pretiravati seveda ne smemo. »Vsako zdravilo je tudi strup. Vsak strup je tudi zdravilo. Kadar je človek zdrav, je v ravnovesju, harmoniji. Kadar ni zdrav, je v disbalansu, zunaj harmonije. In kako pride izven harmonije, izven ravnovesja? Tako da pretirava v eno ali drugo stran. Vse je v ravnovesju!« pravi Jasmina, ki živi zelo zdravo. Vsak dan vstaja med četrto in peto uro zjutraj, spije šest decilitrov žive vode, odteče od pet do deset kilometrov, nadaljuje s taj čijem in či gongom, malo joge, ob ustreznih urah skladno z meridijani uživa ustrezno hrano za svoj organizem, proti koncu dneva pa sledijo umirjanje, sproščanje in spanje ob 21. uri.