MEGA USPEH

Slovenec, ki je osvojil Karleušo

Nejc Simšič/Novice Svet24
28. 4. 2018, 14.57
Posodobljeno: 28. 4. 2018, 15.26
Deli članek:

Še enemu Slovencu je uspel veliki met v tujini. Priznani plesalec in koreograf Tim Klemenčič je tisti, ki mu je s svojim talentom uspelo prepričati samo Jeleno Karleušo.

Osebni arhiv
Balkanska diva Jelena Karleuša si je izbrala Slovence, o katerih ima povedati same pohvalne besede.

Talentirani Tim Klemenčič se lahko pohvali s plesnim sodelovanjam z velikimi zvezdami, kot so Severina, Jelena Rozga, Neda Ukraden, Danijela, Magazin, ET, Lidija Bačić, Učiteljice, Nives Celzijus in številne druge. Zdaj pa je na svoj zvezdniški seznam dodal še kraljico srbske turbofolk scene Jeleno Karleušo, katere ime odmeva po vsem svetu. »Do sodelovanja je prišlo lansko poletje, ko me je njen menedžer Zoran Birtašević kontaktiral prek družbenega omrežja, kjer me je spremljal že nekaj časa. Šlo je za premiero njene nove pesmi v duetu z eno izmed največjih bolgarskih zvezd, Azisom. Nastop se je zgodil na najbolj gledanem pevskem šovu na Balkanu, Zvezde Granda Finale, in do danes imamo na youtubu že kar 30 milijonov ogledov, kar ni mačji kašelj,« je povedal simpatičen Tim, ki je vesel sodelovanja z Jeleno.

Osebni arhiv
Zvezdnica Jelena Karleuša in njen uradni koreograf Tim Klemenčič.

O JELENI VSE NAJLEPŠE!

»Ona je res ena največjih zvezd na Balkanu in delati z njo je vedno zelo zabavno in sproščeno. Je ekstremno profesionalna, prijazna in duhovita. Vse, kar dela, je na zelo visokem nivoju, in za svojo skupino ljudi poskrbi maksimalno dobro. Z Jeleno sva v zelo dobrem odnosu in sva se ujela že kar prvič, ko je prišlo do sodelovanja,« je priznal Tim, ki je zdaj tudi uradno koreograf superzvezde Jelene Karleuše. »Za nami je koncert, na katerem smo nastopili kot specialni gostje pred 20 tisoč ljudmi, naša turneja pa je v načrtu po izidu novega albuma, ki prihaja kmalu,« je še priznal zadovoljen Tim, ki bo s svojo ekipo slovenskih plesalcev še naprej navduševal in pustil velik pečat po vsem Balkanu.

Osebni arhiv
Z Jeleno na odru navdušujejo slovenski plesalci Aleš Trdin, Nika Burazer, Tajda Kožamelj in Tim Klemenčič.