Lepotna rutina

Sodnica oddaje Zvezde plešejo razkrila skrivnost vedno svežega videza

T.P. / Novice Svet24
1. 4. 2018, 20.27
Posodobljeno: 1. 4. 2018, 20.28
Deli članek:

Nika Ambrožič Urbas, ki tudi v novi sezoni plesnega šova s svojimi komentarji navdušuje in občasno tudi razburja gledalce, se je odločila potešiti radovednost svojih številnih sledilcev, ki jih zanima, kaj počne, da je videti tako dobro.

Instagram
Nika prisega na svežo domače pripravljeno hrano, nezdravim pregreham pa se uspešno izogiba.

Sodnica je to sklenila storiti kar prek družbenega omrežja Instagram.

»Najlažje je našteti produkte in deliti nekaj nasvetov, a lepota je kompleksna – za to, da žariš, je potreben več kot dober serum. Vzamem si čas zase in rada vlagam v kvaliteten način življenja. Uživam svežo domače pripravljeno hrano, ne preveč sladkarij, ne kadim in ne pijem alkohola. Uporabljam številne izdelke, večinoma iz drogerij, le redki so višjega cenovnega razreda in iz butikov. Pomemben faktor je tudi disciplina, zelo pa pomaga tudi to, da imam resnično rada kozmetiko. Mogoče pa je moj videz genetsko pogojen, še posebno moja mama je namreč videti kot filmska zvezda,« je zapisala Ambrožič Urbasova.

POMEMBNA JE (TUDI) NOTRANJOST

Prava lepota sicer po njenem mnenju prihaja od znotraj. »Glejte na svet kot na čudež, cenite druge ljudi, sprejmite jih takšne, kakršni so, radi jih imejte, navdihujte jih. Prisluhnite jim. Vzemite življenje, kakršno je. Sanjajte velike stvari in nikoli ne izgubite vere vase. Ko boste enkrat odprli svoje srce luči, boste razsvetljeni,« je svoj zapis zaključila Nika.