NEPOZABNO

Zabava s prgiščem evrovizijskih bleščic

G.Z. / Novice Svet24
30. 3. 2018, 21.15
Deli članek:

Dean on The Mike, didžej Dr. Silvano in drugi ustvarjalci enega naših najbolj prepoznavnih radijskih programov že četrt stoletja širijo dobre vibracije na valovih Radia Salomon – pa tudi v živo.

Marko Ocepek
Radio Salomon in DeeJay Time osvajata nove in nove generacije.

Ljubljanska Cvetličarna je gostila prvo zabavo, s katero bosta ekipa DeeJay Time in Radio Salomon zaznamovala jubilejno leto 2018.
Tudi tokrat je za logistiko poskrbela agencija Collegium Mondial Travel, ki je na druženje s prvim glasom domače plesne scene in njegovim zvestim »miksmojstrom« povabila še Natalie Horler, alias Cascado.

Marko Ocepek
Cascada je navdušila z energičnim nastopom, polnim hitov.

Plesno-pevska atrakcija, ki je z več kot 45 milijoni plošč najbolje prodajani nemški glasbeni projekt tega tisočletja, poznamo pa jo tudi z Eurosonga in kot desno roko Dietra Bohlena v lovu na pevske talente v šovu Deutschland Sucht Den Superstar, je dodala piko na i zabavi, na kateri so kraljevale plesne uspešnice od začetka 90. let. Mednje spadajo tudi Cascadine Everytime We Touch, Evacuate the Dancefloor, Because The Night, Bad Boy, The Rhythm of the Night in številni drugi hiti, ki jih je Natalie s plesalcema tokrat zgostila v energični 45-minutni šov in obvezen dodatek.

Marko Ocepek
Dean On The Mike, Dr. Silvano DJ in 25 let čudovitih glasbenih spominov

Marko Ocepek
Največja oboževalka Cascade je tokrat priletela iz Estonije.

ZA VSE GENERACIJE

Čeprav so jo ljubitelji plesnih ritmov sprejeli z navdušenjem in je bila po nastopu vidno vesela toplega sprejema, sta bili glavni zvezdi večera Dean On The Mike in Dr. Silvano DJ, ki sta s svojim radijskim in terenskim delom zaznamovala generacije ljubiteljev sveže trendovske glasbe. Noč je bila seveda prekratka za vse velike hite, ki so zaznamovali 25 let Radia Salomon, a kar se je izgubilo ob premikanju kazalcev, so gostitelji nadoknadili s podaljškom zabave globoko v nedeljsko jutro. Kakšen večni plesni hit pa so seveda prihranili še za naslednja jubilejna druženja.