ZABAVA BREZ KATE

Dekliščina je potekala v tajnosti

S.N.Č./Novice Svet24
9. 3. 2018, 07.30
Deli članek:

Čez vikend je zaročenka britanskega princa Harryja, ameriška igralka Meghan Markle, s prijateljicami praznovala slovo od samskega stanu. Dekliščina je bila menda zelo bučna, a skrita kot državna skrivnost.

Profimedia
o nekaterih govoricah se Meghan in Kate naj ne bi najbolje razumeli.

Zakaj se je Meghan dekliščino odločila narediti na skrivaj, je jasno, saj bi, če bi se zanjo razvedelo, to za seboj prineslo najhujše obleganje paparacev, kar si ga je mogoče predstavljati.

Tudi dekleta, ki so bila na zabavo povabljena, so morala Meghan priseči molčečnost o dogajanju.

Sta sprti?

Za zdaj je znana samo lokacija dogajanja – imenitni londonski klub in spa center Soho Farmhouse, ki ga Meghan obožuje in ga večkrat obišče, kadar si zaželi sprostitve.

Od gostij najbolj znane zaročenke na svetu sta bili do zdaj razkriti dve – predstavnica za stike z javnostjo v modni hiši Ralph Lauren Violet von Westenholtz, ki je v Harryju in Meghan zaznala sorodni duši ter ju seznanila drug z drugim, ter modna oblikovalka in Meghanina najboljša prijateljica, ki je zaradi dekliščine priletela iz Amerike, Misha Nonoo.

Bolj kot imena gostij pa je prah dvignilo dejstvo, da na zabavi ni bilo vojvodinje Cambriške. Takoj so se pojavile špekulacije, da sta svakinji očitno sprti, saj je o tem menda nazorno pričalo njuno obnašanje na skupnem dogodku pred nekaj dnevi, na katerem sta sicer delovali sproščeno in se celo smejali. Toda strokovnjaki za govorico telesa so pozorno spremljali ves dogodek in ugotovili, da niti enkrat nista imeli očesnega stika.

No, za odsotnost Kate Middleton verjetno ni krivo nerazumevanje z Meghan, temveč dejstvo, ki ga lahko prepozna vsakdo: visoka nosečnost.