Klemen Janežič

Zvezdnik serije Usodno vino razkriva svoje ljubezenske načrte

Teja Pelko / Novice Svet24
30. 1. 2018, 20.15
Deli članek:

Igralec Klemen Janežič , ki je v vlogi Martina Rozmana v seriji Usodno vino žel številne simpatije gledalcev in gledalk, slovesa od malih ekranov ne obžaluje.

Mediaspeed
Klemen televizijskih kamer in s tem povezane prepoznavnosti ne pogreša.

Pravi sicer, da je bilo to zanj super izkušnja, ki bi jo z veseljem ponovil še kdaj v prihodnosti, trenutno pa se osredotoča na druge stvari.

"Kar se igralstva tiče, iščem neke stvari, ki me bolj zanimajo v smislu neke globine. Predvsem bi rad še kaj avtorskega naredil, tako kot sem z magistrsko nalogo Torzo - k temu se tudi nagibam. Zasebno pa sem zelo vesel, da imam zdaj več časa za intimno življenje. Lepo je imeti proste sobote, nedelje in praznike ter ne vstajati ob štirih zjutraj. Z veseljem imam sicer še kakšna srečanja z oboževalci, še posebno če gre za kakšne dobrodelne stvari, me pa veseli, da se je vse skupaj umirilo. To mi namreč zelo prija," nam je po premieri predstave Visoška kronika, za katero je skupaj z ekipo požel navdušene odzive občinstva, povedal Klemen.

Peter Uhan / SNG Drama Ljubljana
Klemen se je v okviru študija za predstavo Visoško kroniko s celotno ekipo odpravil tudi na ekskurzijo v Poljansko dolino, kar je vse zelo povezalo

Igralca poleg dela v matičnem teatru trenutno zaposluje predvsem razmišljanje o preureditvi starejšega stanovanja, ki sta ga z zaročenko, igralko Nino Ivanišin, kupila pred nedavnim. Bo pa lahko mnoge stvari postoril tudi sam. "Ko sem bil v srednji šoli, smo z družino v štirih letih sezidali hišo, tako da imam nekaj izkušenj s tem," nam je zaupal član našega osrednjega gledališča, na naše vprašanje, kdaj bo Nini obljubil večno zvestobo, pa je odvrnil: "Pomembno je, da je ljubezen, a poroka absolutno bo – in to kmalu. Kje, iskreno še ne vem, se je pa zelo se je veselim."