Zapleten zvin

Plesalec po treningu pristal na berglah

T.P./Novice Svet24
28. 1. 2018, 16.25
Posodobljeno: 28. 1. 2018, 16.45
Deli članek:

Profesionalni plesalec Tomaž Šter se je na enem od treningov poškodoval.

POP TV
Tomažu poškodba ni izbrisala nasmeška z obraza.

Tomaž se je poškodoval med preizkušanjem novih dvigov in trikov, ko mu je med izvajanjem enega od njih spodvilo gleženj.

Ker se je bolečina krepila, se je odločil, da se bo odpravil do zdravnikov. Ti so bili zaradi otekline močno zaskrbljeni: »Zdravnike je skrbelo, da gre za kaj hujšega, vendar so po slikanju ugotovili, da gre na srečo le za bolj zapleten zvin,« je razkril profesionalni plesalec.

VSE JE POSVEČENO CELJENJU POŠKODBE

Ker se začetek oddaje Zvezde plešejo hitro približuje, je zelo pomembno, da bo Tomaž čim prej ozdravel, saj je eden od ključnih členov pomladnega plesnega spektakla: »Vsakodnevno delam vaje in terapije s fizioterapevtom, da bi pospešil rehabilitacijo. Celjenje po navadi traja od dva do tri tedne, trenutno sem še na berglah, počasi bom spet začel hoditi, čez kakšen teden pa že mislim oditi na prve plesne treninge,« je dejal Tomaž, za katerega je to popolnoma nov položaj, saj v svoji 18-letni karieri ni imel nobenih poškodb. »Očitno se staram,« je z nasmehom na ustih ugibal plesalec in dodal, da je imel srečo v nesreči, da z gležnjem ni nič resnejšega in da se bo zacelil še pred začetkom treningov z zvezdami, na katere že komaj čaka.