DELAVNA

Najraje se oblači v lastne kreacije

B.P.
9. 1. 2018, 07.30
Deli članek:

Modna oblikovalka in sodnica v šovu Zvezde plešejo Nika Ambrožič Urbas z možem Matjažem Ambrožičem že leta živi v Londonu, kjer je aktivna na polno.

Mediaspeed
Nika Urbas v družbi moža Matjaža Ambrožiča na sprejemu v Londonu, kjer je nosila svojo rdečo kreacijo.

Modna oblikovalka je pred kratkim v Londonu tudi uradno lansirala svojo blagovno znamko Marija Moderna, ki je v osnovi namenjena modernim ženskam, ki potrebujejo praktična oblačila, obenem pa si želijo glamuroznega videza. 

Zakonca Ambrožič Urbas sta se pred kratkim udeležila gala večerje, ki jo je v londonskem Direktorskem inštitutu pripravila Britansko-slovenska gospodarska zbornica. Ona je za to slovesno priložnost oblekla lastno kreacijo – eleganten pončo v žlahni rdeči barvi njene blagovne znamke Marija Moderna, za kar je dobila številne komplimente. »Čudovit večer je bil kot vselej prekratek za pomenek z vsemi znanci in prijatelji. Z Matjažem sva zelo vesela, da sva po dolgih letih med drugim spet srečala Janeza Škrabca in njegovo soprogo Sonjo. Seveda pa je najbolj pomembno to, da se trgovske in prijateljske vezi med Veliko Britanijo in Slovenijo kljub brexitu še vedno krepijo,« je vtise z gala večerje zbrala Nika Ambrožič Urbas. Sicer pa se že veseli nove sezone plesnega spektakla Zvezde plešejo, ko bo znova sedla na sodniški stolček in zabavala gledalce s svojimi izvirnimi komentarji, ki so se hitro zapisali med kultne in sila zabavne. »Veselim se spet novih oddaj in novih tekmovalcev, ki bodo tako meni kot gledalcem polepšali večere vsak teden znova,« je še komentirala Nika, ki bo tako spet razpeta med Ljubljano in Londonom.