VRTOGLAVO

Zaradi svetovnih zvezd se obračajo milijoni

N.S.
7. 1. 2018, 18.02
Posodobljeno: 7. 1. 2018, 18.07
Deli članek:

Prva je milijonske zaslužke prejemala pevka Celine Dion, zdaj pa mesto, ki nikoli ne spi, vabi še druge. Preverili smo, katera zvezdnica s svojimi nastopi zasluži več.

Wikipedia
V Las Vegasu poteka boj zvezdnic, ki polnijo tamkajšnje blagajne.

BRITNEY SPEARS

Pop princesa je dve leti polnila dvorano Planet Hollywooda v Las Vegasu, kjer je na večer zaslužila vrtoglavih 310.700 evrov. Britney je svoj lasvegaški šov končala 1. januarja letos in se odpravlja na evropsko turnejo.

JENNIFER LOPEZ

Potem ko je Britney veselo služila milijone s svojim šovom, so v Las Vegasu pevki J.Lo dali ponudbo, ki je ni mogla zavrniti. Latino diva naj bi na večer zaslužila kar 350 tisoč evrov, kar je več kot Britney. J.Lo bo imela 72 šovov, nastopala pa bo trikrat na teden.

LADY GAGA

Provokativna pop pevka bo svoj šov v Las Vegasu začela šele decembra letos in bo imela 74 dni nastopov. Zaslužila naj bi dobrih 840 tisoč evrov na šov, kar naj bi ji na koncu prineslo več kot 62 milijonov evrov.

ADELE

Pred dnevi je na dan prišla informacija, da naj bi se spopadu div v Las Vegasu pridružila še megapriljubljena pevka Adele, ki ji ponujajo več kot 500 tisoč evrov na šov, in sicer naj bi 12 mesecev nastopala enkrat na teden. Zdaj svet čaka na njeno odločitev, ali bo pela ali ne.

Las Vegas, mesto, ki nikoli ne spi in je polno blišča, denarja, slavnih in bogatih, je te dni spet na tapeti številnih medijev. 

Ne samo zaradi razvratnih večerov, ampak tudi zaradi zvezdnic, ki polnijo blagajne hotelskih dvoran. Prva med njimi je bila superzvezdnica Celine Dion, ki je pred leti začela nastopati kot redna gostja v kar dveh hotelih in s tem zaslužila vrtoglave vsote denarja.

Sledila ji je pop princesa Britney Spears, ki je leta 2013 postala stalna zvezda slovitega Planet Hollywooda. Tam je prav s prvim dnem letošnjega leta končala svoje nastope v Las Vegasu in se odpravlja na veliko evropsko turnejo. Po Britney so ponudbo, ki je ne more zavrniti, ponudili še latino divi Jennifer Lopez, ki na večer zasluži nekaj tisoč evrov več kot Britney Spears, kar je ameriškim medijem vrglo kost, saj se je porajala teorija spopada med Britney in J.Lo.

SEZNAMU NI VIDETI KONCA

V spopad zvezdnic, katera bo zaslužila več in katera bo imela bolj spektakularen šov, se je zdaj podala še provokativna pevka Lady Gaga, ki je prav tako sprejela ponudbo znanega lasvegaškega hotela, kjer so ji ponudili veliko večjo vsoto denarja, kot sta ga na večer prejemali Britney in J.Lo. »S stalnimi nastopi v Las Vegasu so se mi uresničile otroške sanje,« je na kratko komentirala Lady Gaga.

Pred dnevi pa je na dan prišla novica, ki je razveselila mnoge – Las Vegas je pripravil ponudbo tudi za megapriljubljeno pevko Adele, zato zdaj vsi čakajo na njeno odločitev, ali bo sprejela posel v Las Vegasu in eno leto nastopala kot njihova redna zvezdnica.