Šokiral z odločitvijo

Odločil se je, da bo šel na vazektomijo

N.S.
7. 10. 2017, 09.15
Deli članek:

Jani Jugovic in Teja Perjet, ki sta zaslovela v šovu Gostilna išče šefa, sta pred kratkim spet postala starša. Zdaj pa je Jani sporočil novico, ki je presenetila vse.

M24
Teja in Jani se strinjata, da imata dovolj potomcev.

Kuharja Teja in Jani imata res pestro življenje, saj poleg družinskega življenja oba tudi trdo delata.

Vazektomija

Gre za operacijsko prekinitev ali delno odstranitev semenovoda. Z vazektomijo se pri moškem doseže trajna sterilizacija oziroma zaščita pred zaploditvijo.

»Še kako pestro je. Ni nam dolgčas, ni popolno, sin Inaj noče spati, hčerka Sia ima svoje odraščajoče muhe in faze, midva s Tejo pa sva, kljub temu da imava svoje otroke neskončno rada – utrujena!« je povedal Jani, ki se je prav zaradi tega odločil, da je otrok dovolj, in resno želi vazektomijo.

»Mislim oziroma oba s Tejo misliva, da imava dovolj otrok. Ne za zdaj, ampak tako na splošno. No, in Teja se je pozanimala, kako se jaz prijavim na 'striženje', vezanje, ali karkoli že to je. Če koga zanima, star moraš biti 35 let in 6 mesecev je čakalne dobe, baje pa, da je to neki rutinski poseg. Ne vem, zakaj se meni to ne zdi nekaj rutinskega?! Ok, ja, dejansko sem odločen to narediti, pač res ne mislim imeti več otrok,« je na spletu obelodanil Jani.

osebni arhiv J. J.
Ponosni trikratni očka je odločen, da gre na vazektomijo!