Doma je najlepše

Inja Zalta se je vrnila iz Amerike

R.T.
6. 10. 2017, 20.20
Posodobljeno: 6. 10. 2017, 20.21
Deli članek:

Priljubljena igralka in manekenka Inja Zalta, ki je pred začetkom poletja spakirala kovčke in se preselila v Los Angeles, se je že vrnila v Slovenijo. A pozor, nič ni narobe, le na krajši dopust je prišla!

Mare Vaupotič/M24.si
Lepa Inja Zalta je na kratko povedala, da se ima v Ameriki lepo, ne bi pa za vedno živela tam.

Mediaspeed
En mesec bo uživala v domači Ljubljani, kjer se bo predvsem sprostila in uživala.

Čeprav zvezdnica nekdanje televizijske serije Usodno vino, lepa igralka in manekenka Inja Zalta, ne mara sojev žarometov in medijske pozornosti, ne more ostati neopažena, kjerkoli se pojavi. In čeprav je pred poletjem spakirala kovčke in odšla živet v Los Angeles, kjer študira na priznani univerzi, smo ta teden lepotičko srečali v centru Ljubljane. Kot smo izvedeli, je Inja v rodno Slovenijo prišla le na enomesečni dopust, nato se vrača čez lužo, kjer jo čaka nadaljevanje študija.

Skrivnostna Inja je na kratko povedala, da se ima v Ameriki lepo, a je hitro ugotovila, da je doma najlepše, saj iskreno prizna, da ne bi mogla za vedno živeti v mestu angelov. Njeni prijatelji pa Injo zelo radi pohvalijo, saj tudi tam uspešno nadaljuje svojo kariero modela in manekenke ter ji posel zares cveti. In tako kot skriva svoje zasebno življenje, se tudi o uspehih nerada hvali, smo pa na družbenih omrežjih videli nekaj projektov, ki jih je odlično izpeljala.