Meghan ima ljubčka

Zaradi princa kužka dobila svojo varuško

snč
6. 10. 2017, 07.30
Deli članek:

Srčna izbranka princa Harryja, Megan Markle, ima poleg njega še dva ljubčka, ki ju obožuje.

Profimedia
Guy in Bogart z varuško in prijatelji na sprehodu

Čeprav je Meghan ves čas trajanja iger nepremagljivih v Torontu bivala s Harryjem v najbolj luksuznem mestnem hotelu Fairmont Royal York, je bilo za njena dva hišna ljubljenčka, ki sta ostala v domači hiši, dobro poskrbljeno.

Fotografi so namreč kljub temu, da Meghan ni spala v svoji najeti hiši v predmestju, "dežurali" pred njo. In vsak dan v objektiv ujeli pasjo varuško, ki je kužkoma čez dan delala družbo in ju večkrat peljala na sprehod.

KOT OTROKA

Ljubezen do psov je za Meghan vsekakor velikanska plus točka pri britanski kraljici, ki je znana oboževalka živali. Zlobni jeziki celo trdijo, da ima Elizabeta živali raje kot ljudi.

Kako močno ima Meghan rada živali, je razvidno že s fotografij, ki jih objavlja na družbenih omrežjih, zato sploh ne preseneča, da je za kosmatinčka brezhibno poskrbela v času, ko je bila odsotna.

Guy in Bogart sta bila z varuško videti zelo zadovoljna, pa tudi sicer sta, po fotografijah sodeč, izredno dobrodušna kužka. Taka nista bila vedno, za njuno mirnost in srečo je namreč poskrbela šele Meghan …

Čeprav bi si Meghan lahko kupila kateregakoli imenitnega pasemskega psa, saj kot ključna igralka v televizijski seriji Suits imenitno zasluži, je svoja kužka vzela iz zavetišč. Bila sta namreč uboga in zavržena, pri njen doma pa sta postala povsem enakopravna sostanovalca. Na fotografijah se sončita na terasi, počivata na foteljih in kavčih, celo do njene postelje imata prost dostop.

Čeprav kužkoma s profesionalno pasjo varuško zagotovo ni bilo nič hudega, sta se vrnitve svoje gospodarice zelo razveselila. Verjetno je le vprašanje dni, kdaj bodo fotografi Meghan, Guya in Bogarta spet ujeli skupaj.