Uresničena želja

Urška bo po novem bo žirantka!

ns
7. 10. 2017, 08.15
Deli članek:

Priljubljena zvezdnica Urška Vučak Markež bo preizkusila drugo plat medalje. V nedeljo zvečer bo v oddaji Znan obraz ima svoj glas sedla na žirantski stolček in ocenjevala tekmovalce šova.

Mediaspeed
Zabavna Štajerka je navdušena nad tem, da bo sedla na sodniški stolček.

Igralki Urški Vučak Markež se je uresničila velika želja. Zabavna Štajerka, ki je bila v spektakularnem šovu Zvezde plešejo ena od tekmovalk ter je s svojo iskrenostjo, humorjem in prikupnostjo v hipu postala ljubljenka gledalcev in žirantov, bo to nedeljo stopila še v drugo vlogo, saj se bo preizkusila kot žirantka in ocenjevala druge medijske kolege.

Mediaspeed
Urška je v plesnem šovu tekmovala, zdaj bo sodnica.

»Z vlogo žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas se mi je pravzaprav res uresničila še ena dolgoletna želja. Če bi znala peti, bi se preizkusila tudi kot nastopajoča, ampak se bom tokrat zadovoljila s tem, da sedem na drugo stran odra in ocenjujem. Nastopov se že veselim, saj se bodo prav vsi morali preizkusiti v izzivalnih vlogah, s strogostjo pa ne bom pretiravala,« je povedala Urška in dodala, da bo manj stroga kot sodniki, ki so ocenjevali njo, a vseeno pozorna na vse podrobnosti vseh nastopov. Osmerica nastopajočih se bo znova morala izkazati v različnih upodobitvah, česar se Urška že zelo veseli. Smo pa izvedeli, da igralka tudi sama zelo rada zapoje domače in svetovne glasbene uspešnice, a za zdaj prepeva le doma. Kdo ve, morda pa jo bodo zasrbele glasilke, ko se bo vživela v dogajanje v šovu Znan obraz ima svoj glas. 

M24
Ireni, Gojcu in Tanji se bo v nedeljo pridružila Urška.