REKA LJUBEZNI

Igralca sta se iz srca nasmejala govoricam

ns
28. 9. 2017, 21.30
Deli članek:

Zvezdnikoma priljubljene slovenske televizijske serije so nekateri mediji pripisali svežo zaljubljenost, čemur sta se Ana Urbanc in Tadej Pišek iz srca nasmejala.

Mediaspeed
Zvezdnika serije Reka ljubezni se z objemom in poljubom na vseh premierah fotografirata že leta.

Igralec Tadej Pišek, ki nastopa v romantični seriji Reka ljubezni, je v novi televizijski sezoni eden najbolj vročih novih obrazov, seksi junak, ki je vsekakor v hipu osvojil srca številnih oboževalk. Nič nenavadnega torej, da vzbuja veliko radovednost njegovo skrivnostno ljubezensko življenje. Nekateri mediji so pred kratkim pograbili trenutek na enem od družabnih dogodkov, kjer je užival v družbi soigralke v seriji, simpatične in večkrat nagrajene Ane Urbanc, s katero sta prijatelja še iz časov študija na AGRFT, in jima po krivici takoj pripisali svežo zaljubljenost.

Mediaspeed
Objavljamo skupno fotografijo Ane Urbanc in Tadeja Piška iz leta 2014, ko sta se prijateljsko objela v enaki pozi kot pred dnevi na enem od dogodkov. To je njun zaščitni znak na slikah!

Igralca sta nam zaupala, da ju je izmišljena novica spravila v smeh, saj so prijateljski objem takoj razumeli kot ljubezen, a se s tem niti ne obremenjujeta, tako se namreč fotografirata že leta. Kot je znano, je Tadej trenutno v zvezi z lepotico, ki je ne želi imenovati, saj bi svoje zasebno življenje rad ohranil zase, štiri leta starejša Ana Urbanc pa je trenutno samska in se posveča delu v Mariboru, kjer jo kmalu čaka nova premiera.