BQL

Rada bi dobila rdeče tangice

Teja Pelko
31. 8. 2017, 07.00
Deli članek:

Mlada glasbenika s Prevalj z vsakim nastopom potrjujeta, da sta trenutno med najbolj popularnimi izvajalci pri nas.

Mediaspeed.net
Anej in Rok sta trenutno med najbolj popularnimi izvajalci pri nas.

Brata imata ogromno oboževalcev, med njimi pa je še posebno veliko pripadnic nežnejšega spola. Nekaj je tudi takih, ki pridejo na čisto vse njune koncerte, česar sta zelo vesela.

Z njimi nimata nobene negativne izkušnje, nasprotno. »Dekleta niso vsiljiva, le podpirajo naju. Vedo, da se lahko vedno fotografirajo z nama, in dajo priložnost tudi drugim, ki morda niso na vsakem koncertu, tako da sva s svojimi oboževalkami res zelo zadovoljna – pa tudi z oboževalci,« sta nam razkrila mlada glasbenika.

Robert Krumpak
Fanta sta s svojimi oboževalci zelo zadovoljna.

Nedavno se jima je prvič zgodilo, da sta na oder dobila darilo. Anej se je sicer ustrašil, da gre za kaj drugega. »Med enim od komadov, ko sem doživeto pel in bil vesel, da sem na odru, sem kar naenkrat zagledal, kako proti meni leti neka siva stvar. Moja prva misel je bila – to je to, zdaj bodo začeli na oder leteti kamni. Sem že videl naslovnice: Škandal! Anej je fasal kamen na odru ... Potem pa se je na srečo izkazalo, da gre le za sivega plišastega medvedka,« je opisal v smehu, Rok pa je navihano dodal: »Zdaj je najin cilj, da priletijo kakšne tangice – po možnosti rdeče barve.« Priložnosti za to bosta imela še zelo veliko, priljubljena brata namreč na polno koncertirata.