Naraščaj

Noseči kar dve princesi

S.N.Č.
30. 8. 2017, 21.20
Deli članek:

Medtem ko švedska kraljeva družina že nestrpno pričakuje prve dni septembra, ko ima princesa Sofia rok poroda drugega otročka, jih je osrečila še princesa Madeleine.

Profimedia
Vtis srečne družine očitno ni le navidezen.

Petintridesetletna hči kralja Gustava in kraljice Silvije je že večkrat povedala, da si s soprogom želita veliko otrok.

Oba sta iz številnih družin in želita tako živahno otroštvo, kot sta ga imela sama, omogočiti tudi svojim potomcem.

Profimedia
Družina preživi skupaj vse proste trenutke.

DOBER ZNAK

Na dvoru so si ob novici oddahnili, saj so dojenčki po navadi znak, da je v zakonu vse v najlepšem redu. Ko se je Madeleine pred štirimi leti poročila, je njeno izbiro soproga spremljalo kar nekaj dvomov.

Njen 43-letni mož, ameriški bankir Christopher O'Neill, je namreč še pred uradno zaroko dal jasno vedeti, da uspešne kariere finančnika zaradi poroke ne bo pustil. Besedo je držal, ostal je tudi ameriški državljan, čeprav bi lahko prevzel naziv švedskega vojvode. Zaradi njegovih poslov se je vsa družina preselila v London, kar pa so na dvoru sprejeli z olajšanjem, saj je bil druga možnost le še New York – tam sta se sicer s princeso spoznala, ko se je tja preselila, potem ko jo je takratni zaročenec, švedski odvetnik Jonas Bergström, prevaral in se je želela umakniti z oči javnosti.

NAVADNA STARŠA

Medtem ko je soprog – tako kot se je sicer pričakovalo – zaradi službe veliko časa odsoten, se princesa Madeleine ukvarja z otrokoma, triletno princeso Leonoro in dveletnim princem Nicolasom, preizkusila pa se je tudi kot pisateljica in že izdala knjigo za otroke.

»Oba z možem se trudiva, da živimo čim bolj normalno življenje. Skupaj z otrokoma zajtrkujeva, tudi večere preživljamo skupaj. Chris vse proste trenutke izkoristi, da smo skupaj,« pravi srečna princesa.