So šli predaleč?

Teto in nečaka posneli v intimnih trenutkih

K.A.
29. 8. 2017, 12.00
Deli članek:

Kaj so tokrat zakuhali producenti izjemno popularne serije Igre prestolov?

Facebook
Kaj pa vi menite o novih seks scenah?

Serija, ki že vse od začetka dviguje veliko medijske prahu, je šla zdaj še korak naprej. Incestne seks scene so imeli gledalci možnost videti že v prvi sezoni, ko sta med rjuhe skočila Cersei in njen brat dvojček Jaime. Takratni prizori so sprožili val zgražanja, tokrat pa se je publika odzvala povsem drugače.

V vročih seks scenah sta se tokrat znašla Jon Snow in njegova teta Daenerys Targaryen. Že na začetku nove sezone sta si začela izmenjevat dolge poglede, zdaj pa sta od besed prešla k dejanjem. Številni gledalci so navijali, da bi postala par, številni pa so ob tem kar malo pozabili, da gre pravzaprav za incest.

Na družbenih omrežjih so se tako že pojavili številni komentarji, med njimi pa tudi takšni, ki so na duhovit način opisali prizore iz priljubljene serije. "Nikoli nisem bil bolj srečen zaradi incesta," je zapisal eden od komentatorjev na Twitterju. "A veste tisti občutek, ko ste sicer proti incestu, a navijate za razmerje med teto in njenim nečakom."

Če so producenti serije želeli dvigniti nekaj prahu, potem jim je to vsekakor uspelo, saj družbena omrežja kar gorijo od komentarjev in kritik o vročih prizorih iz serije.