USPEH ZAGOTOVLJEN

Domen Valič in Andrej Škufca združila moči

ns
9. 8. 2017, 20.20
Deli članek:

Izredno priljubljen igralec ter uspešen plesalec in plesni sodnik sta razkrila, da bosta združila moči v plesnem šovu Dance Amore. Režiser je Jurij Batagelj.

Mare Vavpotič
Igralec Domen Valič se zelo veseli sodelovanja z Andrejem Škufco in drugimi plesalci.

To jesen se priznani plesalci latinskoameriških in standardnih plesov iz Slovenije in tujine vračajo na odrske deske Cankarjevega doma. Tam bodo po 10 letih znova uprizorili privlačno plesno predstavo, ki predstavlja nadgradnjo plesne uspešnice The 50’s show. Plesalci bodo slovensko občinstvo osvojili s plesno zgodbo Dance Amore pod režisersko taktirko Jurija Batagelja.

Facebook
Andrej Škufca bo v glavni vlogi plesal s svojo soprogo Melindo Torokgyorgy Škufca.

V glavnih vlogah nastopajo Domen Valič, Andrej Škufca, Melinda Torokgyorgy Škufca in mnogi drugi, častno pokroviteljstvo nad predstavo pa je že prevzel predsednik države Borut Pahor. »Dance Amore bo vrhunsko izdelan šov – od nalakirane glave do zaščitnega petnika na plesnem čevlju. Verjamem, da ga bodo ljudje radi gledali – in mi ga bomo zelo radi igrali. Dodana vrednost je, da se bodo plesalcem standardnih in latinskoameriških plesov pridružili še šov plesalci,« je povedal Domen Valič, ki bo v plesni predstavi Dance Amore nastopil v vlogi scenarista in pripovedovalca zgodbe.

»Projekt smo zastavili na res visoki ravni v vseh pogledih, priprave pa potekajo od januarja letos. Imamo naporno poletje, a bomo vse naredili za to, da bomo septembra dvignili dvorano in ljudem pričarali nekaj res nepozabnega,« je povedal Jurij Batagelj, producent, direktor in koreograf predstave.