Ajda Mlakar

FOTO: Neprespani vikendi in nepozabni spomini

am
6. 8. 2017, 20.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vroče poletje za simpatično voditeljico ne pomeni poleževanja na plaži, ampak se posveča različnim festivalom.

Osebni album
Ajda se je pred poletjem udeležila festivala Rise Up v Poreču.

Ajda Mlakar, ki jo lahko spremljamo na kar treh radijskih postajah – na Aktualu, Salomonu in Veseljaku, ni znana le kot zgovorna voditeljica, ampak tudi kot prava žurerka na glasbenih festivalih. In kateri so bili tisti najbolj zanimivi glasbeni dogodki?

Osebni album
Spoznala je tudi znan angleški dvojec Basement Jaxx.

Konec avgusta bo Ajdo Mlakar obiskala sovoditeljica oddaje La Hora Feliz, Nicolle iz Dominikanske republike. Dekleti bosta snemali nove oddaje, zaplesali pa bosta tudi na Ljubljanskem gradu. 

»Letošnje poletje sem posvetila predvsem različnim glasbenim festivalom. V juniju sem bila v Poreču na festivalu Rise Up Poreč. V juliju sem obiskala najbolj žurerski otok na Hrvaškem – Pag. Hideout festival me je navdušil, najbolj sem uživala v nastopu Marca Kinchena (MK), privoščila pa sem si tudi nekaj poležavanja na plaži in izbrano morsko kulinariko, ki jo preprosto obožujem. Na Pagu sem obiskala tudi Secret beach party in tam spoznala angleška didžeja Basement Jaxx, ki sta najbolj znana po uspešnici Where's Your Head At,« nam je odgovorila Ajda in dodala, do jo je pred kratkim pot zanesla še v Split, na festival Ultra. »Še eno nepozabno doživetje, še en neprespan vikend in še en kup spominov, ki jih bom z veseljem obujala v mrzlih zimskih mesecih,« je strnila misli radijska voditeljica.

Osebni album
Simpatična radijska voditeljica je najbolj uživala ob nastopu Marca Kinchena.