Pevka

Maja nima časa za oddih

Teja Pelko
18. 7. 2017, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pevkino letošnje poletje bo zelo delovno obarvano, zato bo dopust moral počakati.

Osebni arhiv
Maja Založnik in Marko Jakofčič - Medo

Maja nam je dejala, da se bo na oddih najverjetneje lahko podala šele enkrat proti zimi.

Pevka, ki se je slovenski javnosti med drugim predstavila v šovih Slovenija ima talent in Misija Evrovizija, izvrstno pa se je odrezala tudi na odru nemškega pevskega šova The Voice of Germany, je trenutno polno zasedena s koncerti in drugimi obveznostmi.

»Moje poletje bo zelo zelo delavno. Ves čas sem aktivna, ves čas sem okrog. Z bendom Maja Založnik Moonshine Trio in s skupino Moonshine imamo vse poletje koncerte, poleg tega pa delam še za eno casting agencijo. Znova bom šla bom tudi na MetalDays v Tolmin – tako delat kot se družit. Počitnice bodo tako morale počakati, nanje se bom odpravila, kot bo čas za to, najverjetneje nekje proti zimi. Seveda pa si bom kakšen dan vzela zase in za svojega dragega ter za oddih,« nam je razkrila Maja, ki je nedavno postala Ljubljančanka. Iz domačih Slovenskih Konjic se je namreč preselila v Šiško k svojemu zaročencu Marku Jakofčiču - Medu.

Iskrica med Markom in Majo je preskočila maja 2015, in to že takoj na prvem zmenku, ko sta se zagledala na avtobusni postaji v Slovenskih Konjicah. Pevko je Marko osvojil s svojim šarmom, nasmehom in čudovitimi očmi, lani pa mu je tudi posvetila singel You are my life.

Maja nam je razkrila še, da s skupino pripravljajo nov singel in videospot. »Upam, da bo septembra izšlo kaj novega, delamo na tem, snemali pa bomo tudi videospot za eno od starejših pesmi,« je dodala pevka.