SKRIVNOSTNO

Je Danica Lovenjak ujela mistra Slovenije?

Nejc Simšič
1. 7. 2017, 20.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Nekdanja vremenarka, piarovka in blogerka Danica Lovenjak je kljub številnim snubcem še vedno samska. Zdaj je sprožila nova ugibanja, ko je na dogodek prišla z znanim Slovencem.

Žiga Intihar
Mister Slovenije Tilen Grah in Danica Lovenjak sta sprožila ugibanja, ali sta morda nov parček na medijski sceni.

Čeprav ima simpatična Prekmurka Danica Lovenjak vse – stas, postavo, prepoznavnost, pamet in humor – je kljub vsemu še vedno samska. In kjerkoli se pojavi s kakšnim predstavnikom moškega spola, takoj sproži ugibanja o tem, ali je morda le našla srečo v ljubezni. In tako je bilo tudi pred dnevi, ko se je na eni od zabav v središču Ljubljane pojavila s postavnim mladeničem Tilnom Grahom, lanskoletnim mistrom Slovenije.

Kot nam je zaupala Danica Lovenjak po telefonu, sta s Tilnom le prijatelja, ki imatakar nekaj skupnih točk, zato gresta občasno na pijačo ali na kakšno zabavo. "To pa je tudi vse. Skratka, nobene romantike!"

Kot smo se prepričali na lastne oči, sta Tilen in Danica prišla in odšla skupaj, zato so se že pojavila ugibanja, ali sta estradnika morda nov parček na sceni. Za komentar smo poklicali Danico, ki nam je brez težav zaupala svojo razlago. »Tilen je ambiciozen fant in natanko ve, kaj bi rad. Mislim, da bomo o njem še veliko slišali. Spoznala sva se, ko je osvojil naziv Mister Slovenije, in ker je zelo komunikativen, sva takoj našla skupne točke. Občasno greva na pijačo ali na kakšno zabavo. To pa je tudi vse. Skratka, nobene romantike. Vem, da bi si želeli slišati ravno nasprotno, ampak vas moram razočarati,« je v smehu povedala plavolasa lepotička.