OBLETNICA

»Vsi naju sprašujejo, kdaj bo naraščaj!«

Nejc Simšič
29. 6. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec, ki veljata za enega izmed najlepših parov na slovenski estradni sceni, sta pred dnevi praznovala že šesto obletnico poroke.

Instagram
Zakonca letos načrtujeta dopust v Grčiji.

Zakonca Osypenko Nemec sta skupaj že osem let, kot mož in žena sobivata zadnjih šest let, njuna ljubezen pa je, sodeč po fotografijah na družbenem omrežju, vsak dan močnejša. Iryna in Matjaž sta svojo ljubezen okronala 25. junija 2011, ko sta si obljubila večno zvestobo. Pred dnevi sta tako z veseljem praznovala šesto obletnico poroke. »Super se imava! Prav na dan obletnice je deževalo, zato sva se odpeljala v Goriška brda na kosilo v odlično restavracijo in dan preživela v dvoje, zvečer pa sva odšla v Novo Gorico in si na povabilo Igorja Štamulaka ogledala premiero komedije Carla Goldonija z naslovom Barufe. Bil je res popoln dan, ampak saj najini dnevi so vedno popolni, si že narediva tako,« sta v smehu priznala zaljubljena zakonca, ki se sicer posebej ob dneh okoli obletnice poroke ukvarjata z vprašanji o naraščaju.

Facebook
Uživata v zakonu, zato se jima z naraščajem ne mudi.

»Ah, temu vprašanju se očitno res ne moreva izogniti. Otrok pride na vrsto, ko bo čas za to, nama se nikamor ne mudi,« sta razkrila s skrivnostnim nasmeškom. V prihodnjih tednih se sicer odpravljata na zasluženi dopust. »Po pravici povedano, še ne veva točno, kam bova pobegnila letos. Razmišljava o Grčiji, a se bova verjetno odločila zadnji hip. Kam točno, pa naj ostane najina skrivnost,« je dejala lepa manekenka.

Arhiv časopisa Svet24
Pred natanko šestimi leti sta si obljubila večno zvestobo

Zakonca priznavata, da ju zdaj, ko sta praznovala obletnico poroke, ljudje še toliko pogosteje sprašujejo o naraščaju