Maneken in pevec

Matjaž Kumelj: V dveh letih imel štiri dekleta

Teja Pelko
28. 6. 2017, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Voditelj na Radiu Krka živi zelo pestro življenje. Poleg dela spikerja se namreč mister Slovenije 2012 za mistra universe še vedno ukvarja tudi z manekenstvom, svojo prvo ljubezen – petje – pa uresničuje s samostojnimi glasbenimi projekti in v okviru muzikala Mamma Mia!.

Ivan Bliznetsov
Zvezdnik se lahko pohvali z zelo izklesanim telesom.

In ravno omenjeni muzikal mu je v naročje od premiere pred dvema letoma prinesel kar štiri različna dekleta.

Matjaž si je samo na odru do zdaj izmenjal že več kot tisoč poljubov.

»Pri muzikalu Mamma Mia! sem dobil vlogo zaročenca Skyja. Še preden smo pri nas začeli igrati predstavo, smo bili povabljeni na premiero muzikala Mamma Mia! v Beograd. Nikoli ne bom pozabil, kako sva se med odmorom z mojo odrsko zaročenko Sophie Leo Bartha od daleč spogledala, češ koliko se bo treba poljubljati. Mislim pa, da smo v naši verziji kakšen poljub še dodali,« nam je razkril Matjaž.

Poljubljanje
RAZLIKE MED DEKLETI
Matjaž nam je razkril, da je pri poljubljanju najbolj zadržana Lea Bartha, najbolj 'divja' pa Lina Lahne.

Čeprav se mogoče kakšnemu gledalcu zdi fino, da se lahko nastopajoči na odru tudi poljubljajo, pa Matjaž odkrito priznava, da mu to vsaj sprva ni šlo tako zelo gladko od ust. »To so po mojem mnenju najtežji prizori za odigrati. Biti intimen pred včasih več kot 2000 ljudmi ni najbolj enostavna stvar. Na začetku sva z Leo zelo odlašala s poljubom, a ko smo bili toliko daleč, da je bilo to treba pristno zaigrati, sva to tudi naredila. Menila sva isto – da sva dovolj stara in da je bolje biti prepričljiv na odru, kot pa nekaj napol. Po stotih predstavah pa se mi zdi, da je stvar že res utečena in prepričljiva – vsakič bolj,« nam je v smehu dejal zvezdnik.

mediaspeed.net
Matjaž Kumelj in Lea Bartha v predstavi Mamma Mia!

Matjaž si je sicer v dveh letih na odru poljub izmenjal s štirimi različnimi dekleti, skupno pa je to storil več kot tisočkrat. »Prva 'prava' Sophie Lea Bartha je namreč zanosila, ko je šla ena, pa sta prišli kar dve. (smeh) Trenutno se menjavata Lina Lahne in Veronika Kozamernik, na neko predstavo pa je zaradi bolezni vskočila Laura Ivančič, ki je svojo vlogo opravila odlično,« nam je razkril Matjaž.