Ženitne ponudbe

Ivanka Trump jih je obnorela, Melania pristala v senci

K.A.
21. 5. 2017, 09.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ameriški predsednik Donald Trump bo danes končal dvodnevni obisk v Savdski Arabiji in se sestal z voditelji okoli 50 muslimanskih držav, ki jih bo tudi nagovoril.

Twitter
S svojo lepoto jih je naravnost obnorela.

Savdska Arabija je sicer prva država v večdnevni Trumpovi prvi turneji v tujini. Poleg prve dame ZDA Melanie Trump pa predsednika ZDA spremlja tudi njegova hčerka Ivanka Trump s soprogom. Če gre soditi po družbenih omrežjih, bi lahko zaključili, da je Ivanka s svojo lepoto povsem obnorela gostitelje. Ivanka je za obisk izbrala dolgo črno obleko, z zanimivim vzorcem v beli barvi, s svojimi razpuščenimi lasmi in prelestno lepoto pa je gostitelje povsem očarala. Manjkalo ni niti ženitnih ponudb, kljub temu, da je na obisk prišla v spremstvu svojega soproga Jareda Kushnerja

Reutres
Na srečanju z Rusi tudi Ivankin mož, ki ima v vladi pomembno vogo svetovalca. Stikov z Rusi tudi on ni sprva razkril.

Po družbenih omrežjih se je hitro razširil hashtag "bint Trump", kar v arabskem jeziku pomeni Trumpova hčerka.

Nekateri so imeli nekaj težav z njenim imenom, med njimi tudi uporabnik Twitterja pod imenom Badr bin Fahd, ki jo je celo zaprosil za roko: "Našega kralja in čuvaja dveh svetih mošej, bi zaprosil za dovoljenje za poroko s hčerko ameriškega predsednika Evikano."

Reutres
Bila je v središču pozornosti.

Kot je pred turnejo povedal svetovalec ameriškega predsednika za nacionalno varnost Herbert McMaster, namerava Trump z govorom za voditelje okoli 50 muslimanskih držav združiti muslimanski svet proti sovražnikom civilizacije ter izraziti ameriško zavezo muslimanskim partnerjem.

Ni še jasno, ali bodo med muslimanskimi državniki tudi voditelji Irana, Sirije, Libije, Somalije in Jemna, ki so med državami s seznama v Trumpovem izvršnem ukazu o prepovedi vstopa v ZDA.

Obisk v Savdski Arabiji bo Trump danes sklenil z odprtjem centra za deradikalizacijo skrajnežev, turnejo pa bo v ponedeljek nadaljeval v Izraelu.