Žrtev scientologije

Ona se kopa v milijonih, njen oče pristal na beraški palici

R.T.
25. 4. 2017, 16.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

David Lopez, oče latino dive Jennifer Lopez, se je scientologom pridružil že pred 30 leti, zdaj pa ga je kontroverzni kult privedel na rob bankrota.

Profimedia
David Lopez je priznal, da ga je kult dobro oskubil.

Ameriški mediji so se razpisali o tem, da je David Lopez vodjem vsa ta leta redno izplačeval na stotine tisočev dolarjev. Kljub temu pa se še vedno ni pripravljen odreči njihovim verovanjem, čeprav se zaveda, da gre za navadno prevaro.

"Vložil sem pravo bogastvo, da bi v zameno za to pridobil različne supermoči. Bil se radoveden, na koncu pa se je vse steklo v navadno pranje možganov. Ujel sem se v njihovo zanko iz katere ni rešitve," je v intervjuju potožil 72-letni Lopez. Dodal je še, da že pet letni ni prestopil praga scientološke cerkve, četudi še naprej ostaja njen član, ni pa več aktiven.

Oče Hollywoodske igralke in pevke J.Lo trdi, da danes zaradi sumljivega kulta živi iz rok v usta. Svojčas je prebival v razkošni vili v kalifornijski Pasadeni, vendar se je moral zaradi denarnih problemov s svojo drugo ženo Carlo izseliti v manjšo nepremičnino v mestecu Azusa.

David v intervjuju ni komentiral svojega odnosa s slavno hčerko, ki časopisne strani polni z vestmi, o novi zvezi z igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom. Njeno bogastvo je ocenjeno na okrog 360 milijonov dolarjev.

Profimedia
J.Lo časopisne strani zdaj polni z vestmi, o novi zvezi z igralcem bejsbola Alexom Rodriguezom.

Jennifer je pred kratkim gostovala v televizijskem šovu komičarke Ellen DeGeneres, kjer je povedala, da je sama naredila prvi korak, in v restavraciji ogovorila znanega športnika, s katerim se zdaj redno videvata že več kot mesec dni.

"Nisem pa takoj prespala pri njem, mame tega ne delamo," je povedala Jennifer, ki ima z nekdanjim soprogom Marcom Anthonyjem devetletna dvojčka Maxa in Emmo.