Princesa Diana in princ Charles

Presenetljiva podrobnost, ki ste jo na njunih fotografijah spregledali

D. B.
21. 3. 2017, 12.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kot so dejali uporabniki twitterja, kjer so tudi opozorili na nenavadno podrobnost, je to izjemno seksističen pristop.

Profimedia
Na fotografijah je princ Charles vsaj za glavo večji od pokojne princese Diane.

Nekatere stvari preprosto ne opazimo, dokler nekdo s prstom ne pokaže nanje. Tako je bilo tudi s fotografijami tragično preminule princese Diane in princa Charlesa, na katerih so uporabniki twitterja šele zdaj odkrili izjemno zanimivo podrobnost.

Profimedia
Uporabniki twitterja so opozorili na izjemno seksističen pristop.

Čeprav sta bila oba iste višine, 1,78 metra, je na fotografijah Lady Di videti manjša od svojega soproga. Kot so poudarili nekateri uporabniki twitterja je to izjemno seksističen pristop. 

Profimedia
Čeprav je na fotografiji videti veliko manjša, je bila Diana iste velikosti kot Charles.

Je nosila njegovega otroka?

Preberite tudi, s čim je Lady Di razburila britanski dvor. Kliknite tukaj!

Spomnimo, princesa Diana je umrla leta 1997, ko je bila skupaj s svojim ljubimcem Dodijem Al Fayedom udeležena v prometni nesreči v enem od pariških cestnih predorov. Njun voznik je vozil z veliko hitrostjo v upanju, da bo ubežal paparacem, nihče v avtomobilu pa ni bil pripet z varnostnim pasom. Voznik in Dodi sta umrla na mestu nesreče, medtem ko je Diana težkim poškodbam podlegala kasneje v bolnišnici. Edini preživeli je bil Dodijev telesni čuvaj.

Profimedia
Ljubezen med Charlesom in Diano ni trajala dolgo.

Kmalu po njeni smrti so se pojavila namigovanja, da je bila v nesrečo vpletena britanska kraljeva družina. Umor naj bi naročila po tem, ko je izvedela, da Diana z ljubimcem pričakuje otroka. Čeprav takšne govorice niso bile nikoli potrjene, Dodijev oče Mohamed Al Fayed tega nikoli ni prenehal trditi.

Diana je pokopana na otočku sredi jezera The Round Oval, na katerem živijo štirje črni labodje, do njenega groba pa vodi drevored iz 36 hrastov, posajenih za vsako leto njenega življenja. Pokopana je v črni obleki, ki jo je naročila teden dni pred svojo smrtjo, s krono, ki ji jo je podarila mati Terezija.