Parovi

Mirela zopet k lepotnemu kirurgu

K.M.
21. 3. 2017, 09.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja sicer pravi, da ne bo stavila na svoj videz, vseeno pa želi biti do popolnosti urejena.

Pop tv

Mirela Lapanović že ta vikend leti v Beograd, kjer se bo pridružila ekipi resničnostnega šova Parovi, v katerem že sodeluje Ksenija Kranjec, ki jo je Slovenija spoznala v prvi sezoni Big Brotherja. Mirela nam je pred odhodom zaupala, da bo za svoj videz poskrbela tudi z obiskom pri lepotnem kirurgu. 

Ksenija Kranjec udeležena v pretep, zdaj že pripravlja tožbo. 

''Delam na sebi, vlagam v to, ker se zavedam, da sem bila deležna številnih grdih kritik. Napadi so mi zelo škodovali. Zavedam se, da resničnostni šov ljudje včasih samo gledajo in ne želim imeti nekih čudih komentarjev o svojem videzu. Zakaj pa bi ženska v štiridesetih dovolila, da jo stalno ponižujejo? Nismo slabše, nismo drugačne grše … morda imamo pred 20-letnicami celo kakšno prednost'' nam je zaupala Mirela. ''Privoščila si bom polnjenje ličnic, malo bom dodala, da bom sveža s polnimi lički. Ustnic pa si ne bom, ker so že zdaj komentarji, da so prevelike, čeprav so meni osebno še vedno premajhne,'' je o svojem novem videzu še povedala zmagovalka Big Brotherja. 

V pogovoru nam je še zaupala, da se v odmevni šov odpravlja, ker gre preprosto po dvojno krono in da želi postati dvojna zmagovalka resničnostnih šovov.