Resničnostni šov

Kaj sporoča mama Ksenijinega ljubimca pred kamerami

R.T.
3. 3. 2017, 09.24
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ksenija Kranjec je že večkrat dokazala, da zadržkov pred kamerami nima. Pred dnevi pa je poskrbela za 45 minutno veselje gledalcev šova.

Profimedia
Ksenija in Nikola sta si privoščila vročo akcijo pod rjuhami (fotografija je simbolična).

Ksenija Kranjec sramežljivosti ne pozna. Če je s seksom pred kamerami začela že v slovenskem šovu Big Brother, si je zdaj kot tekmovalka šova Parovi na srbski televiziji "proslavila" z najdaljšim seksom pred kamerami. S ljubimcem v šovu, nekdanjim nogometašem Nikolo Lakićem, s katerim imata pred kamerami precej burno razmerje, sta gledalce razveseljevala kar 45 minut.

Kaj pa ima o vsem skupaj povedati nogometaševa mama, ki je bila gostja v oddaji, v kateri bližnji komentirajo dogajanje v šovu? Marina Lakić je namreč govorila tudi o sinovem razmerju s Ksenijo in omenjala tudi ljubezen na prvi pogled. 

"Želim pozdraviti deklico iz Slovenije. Nikola, vesela sem, da poskušaš lažje in hitreje preživeti čas tam in da si vplul v mirno pristanišče. Če je to smešno ali ne, ni pomembno. Ker, z očetom sva se spoznala pred 36-imi leti in še zdaj živiva v srečnem zakonu. Ljubezen na prvi pogled obstaja," je sinu sporočila mama. Dodala je, da če se mu ne bi "zgodila" Ksenija, bi našel drugega prijatelja, da bi se rodilo drugačno prijateljstvo. 

"Želim vama, da ostaneta skupaj, želim vama srečo, da se razumeta in zdržita," je mama sporočila sinu. No, dan po seksu je sicer parček že dejal, da nista več skupaj.