Prinčeva izbranka

Šok za Meghan: darila ji bodo prepovedana

sn
3. 3. 2017, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Srebrni slonček, ki krasi prvič opaženo zapestnico na roki izbranke princa Harryja, je zagotovo njegovo darilo, saj je boj za ohranitev te živalske vrste ena njegovih glavnih strasti v življenju.

Profimedia
Vedno in povsod zaželena za reklamiranje izdelkov

Lani je Harry tri mesece celo preživel s prostovoljci za ohranitev divjih vrst v Malaviju, kjer so ves čas skrbeli za v prostosti živeče slone.

Dvoma, da je obesek torej prinčevo darilo, ni. In njegova darila je Meghan tudi dovoljeno prejemati. A kaj, ko je bila lepotica, še preden je postala izvoljenka kronskega princa, tarča raznih podjetij, ki so jo s svojimi izdelki dobesedno zasipala. Kadar se je pojavila na predstavitvi kakšnega izdelka, so bliskavice streljale na polno in njena fotografija pred reklamnim panojem se je vedno znašla v revijah in na družbenih omrežjih.

Profimedia
Novo zapestnico s slončkom so fotografi takoj opazili in ovekovečili.

Nima izbire

V zadnjem času je kot zaščitni obraz storitve ali produkta seveda še bolj zaželena, a to svojo kariero bo morala kaj hitro prekiniti.

Na angleškem dvoru namreč velja pravilo, da se daril neznancev ne sme prejemati. A proizvajalci in izdelovalci vsega mogočega so vztrajni. Kate na primer v enem mesecu dobi več kot tristo različnih daril, med katerimi je največ oblačil. Večinoma do nje niti ne pridejo, saj že njena osebna tajnica Rebecca Deacon vse zavrne in jih tudi vrne pošiljateljem.

Meghan bo morala svoj način življenja torej povsem obrniti na glavo, saj je bila živa reklama že tako za luksuzne poročne apartmaje in alkoholne pijače kot za kozmetiko, modne dodatke, oblačila in homeopatska zdravila.

Profimedia
Meghan je zaščitni obraz tudi za alkoholne pijače.

Seveda ne gre za to, da bi se Meghan s podarjenimi izdelki okoristila, saj kot priznana igralka izvrstno zasluži in si lahko privošči, kar ji srce poželi. Tudi sama je večkrat priznala, da uživa v dogodkih, kjer spoznava različne izdelke, se fotografira z njimi in s tem pomaga proizvajalcem.

Glede na to, da se je Meghan na račun ljubezni pripravljena odreči celo filmski in televizijski karieri, je precej verjetno, da se bo tudi darilnim vrečkam.