Slavje

Severina sinu za rojstni dan pripravila zabavo

bp
23. 2. 2017, 21.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Mega priljubljena hrvaška pevka Severina Kojić je včeraj žarela od sreče, saj je njen sin Aleksandar praznoval peti rojstni dan.

M24
Zvezdnica pri organizaciji sinove zabave ni gledala na denar, saj je bilo vse popolno.

»Moj levček … praznuje pet … ves moj svet ...« je ob simpatično fotografijo s sinom Aleksandrom zapisala Severina, ki jo je objavila na instagramu. Pripravila mu je rojstnodnevno zabavo v slogu priljubljenega animiranega filma Vaiana, z junaki iz tega filma pa je bila okrašena tudi dvonadstropna rojstnodnevna torta, vse za to, da bi bil sin srečen in vesel.

Bitka za sina

Severina in njen nekdanji partner Milan Popović sta dogovorjena, da ima vsak eno leto sina na njegov rojstni dan. Lani je Aleksandar praznoval rojstni dan z očetom v Beogradu, letos pa je bilo slavje v Zagrebu.

Lani je Aleksandar praznoval rojstni dan z očetom Milanom Popovićem v Beogradu, letos pa je bilo slavje očitno v Zagrebu. Srbski kralj bakra se sicer s pevko še vedno bori na sodišču zaradi skrbništva, preživnine in vzgoje sina, hkrati pa se ne strinja z njenimi objavami sinovih fotografij na družbenih omrežjih. V zadnjem sporu na sodišču v Zagrebu je Popović, ki z novo partnerico pričakuje še enega sina, zahteval, da naj Aleksandar živi z njim in da naj Severina zanj plačuje 470 evrov (3500 kun) preživnine, videvala pa bi ga lahko vsak drugi teden od srede do nedelje. A kljub vsemu se zvezdnica trudi, da sodni spor z Milanom ne vpliva na njeno počutje in na dobrobit sina Aleksandra.