Skrbi za oboževalce

FOTO: Kate pokazala športno zaobljeno ritko

sn
17. 2. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Gola ramena, ki jih je Kate Middleton pokazala na podelitvi filmskih nagrad, še vedno odmevajo po medijih. A je lepa prinčeva žena s svojo pojavo že dvignila nov prah.

Profimedia
Oprijete elastične hlače so vojvodinji vztrajno lezle dol.

Priložnost, ko je na ogled spet postavila več, kot bi smela, pa tokrat ni bilo poziranje v večerni toaleti.

Kot pokroviteljica in častna poveljnica britanskih zračnih sil je pred dnevi obiskala bazo vojnega zračnega letalstva, kjer se je spoznala z mladimi kadeti, z njimi opravila celo skupinsko vadbo, se preizkusila na dvoranskem simulatorju letenja, nato pa so jo posadili v letalo, da je kot kopilotka malce poletela.

Profimedia
Na avionska krila se je Kate povzpela po manekensko.

Zaželena gostja

Čeprav je rdeči suknjič z dvojnim zapenjanjem, ki si ga je za obisk baze oblekla Kate, videti precej preprost, gre za skoraj tisoč vreden kos znamke Philosophy di Lorenzo Serafini. 

Kate je od predstavnikov kraljeve družine med vojaki seveda najbolj zaželena gostja. Kako tudi ne, ko pa so sicer od jutra do večera v družbi moških in resnih obrazov, ona pa je krasna lepotica z večnim nasmeškom in živahnega, uglajenega obnašanja.

Tudi tokrat Kate svojih vojakov ni pustila na cedilu. Čeprav je vedela, kaj jo čaka, si je oblekla oprijete črne elastične hlače, jih dopolnila z elegantnim rdečim suknjičem, lase pa si je spela v gladek čop. In seveda požela vzdihe odobravanja.

Še bolj pa je zbrane navdušila med vadbo. Ne le da je s svojo izvrstno fizično kondicijo z lahkoto parirala vsem mladcem, poleg tega si je razpustila lase, da so ji nagajivo frfotali naokrog. Za najlepši pogled pa so poskrbele njene hlače, ki so ji lezle navzdol in si jih je morala kar nekajkrat vleči gor, pri čemer je razkrila, kako imenitne obline se skrivajo pod dolgim suknjičem.

Profimedia
S fizičnimi vajami je Kate opravila z lahkoto.

Profimedia
Za piko na i so Kate še malo popeljali z letalom.