Vzor

Pamela Anderson ima nekaj kosmatega za Melanio Trump

J.P.
6. 2. 2017, 10.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kanadska igralka in borka za pravice živali je za prvo damo Združenih držav Amerike pripravila prav posebno darilo.

Profimedia
Upa, da ga bo Melania Trump nosila.

Pamela Anderson je skupaj z ruskima sodelavcema ustvarila nekaj glamuroznega – zbirko plaščev iz »eko krzna«.

Profimedia
Nič manj ni toplo kot pa pravo krzno, je dejala Pamela Anderson.

»Vsepovsod jih nosim, ljudje pa prihajajo do mene in mi pravijo, kako všeč so jim plašči,« je za RT dejala igralka. Zato se je odločila, da jih bo delila z nekom, ki bi lahko dosegel še več ljudi – z Melanio Trump, prvo damo Združenih držav Amerike.

»Čas je primeren, da zanjo pripravim nekaj posebnega,« je dejala. Andersonova namreč upa, da bo prva dama vzor za ljudi. »Za inavguracijo jo je oblekel Ralph Lauren, ki v svoji kolekciji nima krzna. Zato sem pomislila, da bi znala ceniti moje darilo.«

Narejen z njo v mislih

Ekološko krzno iz recikliranih sestavin je nastalo v Rusiji. Andersonova pravi, da ni nič manj toplo, kot pa pravo krzno. »Je pa veliko cenejše. Plašč lahko operete tudi v pralnem stroju,« je še dejala za RT.

»Upam, da bo nosila plašč. Čudovit je, narejen je bil z njo v mislih,« je navdušena Andersonova. Vneta borka za pravice živali upa, da ji bodo sledile tudi druge ženske, da bodo svoje oprave izbirale bolj sočutno.

Pamela Anderson ljubi Rusijo, čustva pa so obojestranska, je dejala.

Čaka tudi na sina

Načrtov pa nima le za Melanio, temveč tudi za najstarejšega sina Donalda Trumpa. Kanadska igralka je Donalda Trumpa ml. namreč povabila na potovanje v Afriko. Menda je že izbrala zatočišče za slone, kamor bi ga odpeljala, da bi ga prepričala, da opusti enega od svojih hobijev – lov.