Miša Molk

Nepopisno veselje na zasneženem kotičku

bp
5. 1. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zaradi umetno ustvarjenega zasneženega dvorišča se je Miša veselila kot otrok.

Mateja Jordovič Potočnik
Miša Molk ne skriva dejstva, da v njej še vedno živi navihana deklica, ki jo malenkosti, kot je zasneženo dvorišče sredi Ljubljane, razveselijo do nasmeška.

"Navihan nasmešek! Otročja sem, vsaka malenkost me navduši," je povedala Miša, ki se je v trenutku vrgla v kup snega, ki so ga pripeljali na Trubarjevo cesto.

Legendarna televizijska voditeljica Miša Molk, ki trenutno razveseljuje gledalce v oddaji Zgoraj brez z Mišo Molk, je ena tistih, ki nadvse obožujejo sneg in zimske radosti. Menda že nestrpno čaka, da bo Ljubljana pobeljena s snegom, saj pravi, da takrat mesto dobi neki poseben čar in zasije v vsej svoji lepoti. Prav zato se je Miši ob nedavnem sprehodu po prestolnici narisal širok nasmeh na obraz, ko je pred znanim ljubljanskim lokalom zagledala kupe snega.

»Sneg nas obišče kmalu. Driča, driča ...« je zapisala ob objavi fotografij na svojem družbenem omrežju, kjer se je dobesedno kot otrok vrgla v kup umetnega snega, ki so ga za okras pripeljali na dvorišče lokala. »Navihan nasmešek! Otročja sem, vsaka malenkost me navduši,« je še priznala Miša, ki je navdušena nad zasneženo atrakcijo v centru prestolnice in že komaj čaka, da bo v prihodnjih dneh zapadel pravi sneg. Kakšno veselje bo šele takrat ...

Mateja Jordovič Potočnik
Miša Molk