ZLOMIL SE JE

Kanye West doživel živčni zlom, Kim ves čas ob njem

K.A.
22. 11. 2016, 09.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V zadnjem času je večkrat presenetil z agresivnimi izjavami, sledili so dolgi monologi na njegovih koncertih, zdaj pa je zaradi slabega psihičnega stanja zvezdnikova koncertna turneja prekinjena.

Instagram
Kanye West

Ameriška zvezdnica Kim Kardashian si še vedno ni dobro opomogla po tistem ko so jo oropali v enem od pariških hotelov. Zdaj pa jo je doletel nov šok, njen mož Kanye West, je doživel živčni zlom in bil urgentno prepeljan v bolnišnico v Los Angeles. Daily Mail poroča, da naj bi zvezdnik trpel zaradi hude nespečnosti, v bolnišnico pa je bil prepeljan zaradi svoje lastne varnosti, saj naj bi postajal vse bolj neobvadljiv. Med prevozom v bolnišnico so ga morali zdravniki privezati na posteljo, na roke pa so mu nadeli lisice, saj je postajal vse bolj agresiven. Za zdaj njegova turneja v Saint Pablu ostaja prekinjena, po vsej verjetnosti pa je ne bo uspel nadaljevati.

Daily Mail poroča, da naj bi do živčnega zloma prišlo zaradi izčrpanosti in velike količine stresa, zvezdnik pa naj ne bi užival drog ali protibolečinskih tablet.

Neimenovani vir je za Daily Mail razkril, da naj bi imel glasbenik že nekaj časa težave v zakonu s Kim Kardashian, v zadnjem času pa naj bi bil tudi izjemno razočaran, ker je njegov odnos z najboljšim prijateljem, glasbenikom in producentom Jay Z-jem, vse slabši. Če gre verjeti govoricam, naj bi bila za njun slab odnos kriva Jay Z-jeva žena, popularna glasbenica Beyonce, v katero naj bi bil Kanye že leta tiho zaljubljen. "Kakšen prijatelj je to, če vas že mesece ni prišel obiskati in če se njegovi otroci nikoli ne igrajo z vašimi? Ah, to sploh ni prijatelj," je razočarano dejal na enem od nedavnih koncertov in nato šokiral z izjavo, da bi morali ljudje na ameriških volitvah voliti Donalda Trumpa in ob tem požel številne žvižge iz publike.

Kim naj bi bila izjemno razočarana, ker se je Kanye odločil za koncertno turnejo, saj si je želela, da bi ji stal ob strani, ker si še vedno ni opomogla od pariškega ropa. Kanye pa naj bi bil na drugi strani vse bolj naveličan, da Kim prav vsak dogodek spremeni v resničnostni šov, s svojimi oboževalci pa na Instagramu deli skoraj vsak trenutek svojega dneva. Že nekaj časa se tako šušlja, da je njun zakon tik pred razpadom, slavna zakonca pa naj bi vse več noči preživljala ločeno.

Instagram
Kim Kardashian in Kanye West