Kraljica Big Brotherja

Mirela se je zaročila; njen zaročenec ima prošnjo za ženske

J.P.
21. 11. 2016, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kraljica šova Big Brother v ljubezni ni imela sreče.

Profimedia
Mirela nima več potrpljenja.

Bil je njen partner, še preden se je podala v šov Big Brother. Nad tem ni bil navdušen.

Andrej Laharnar in Mirela Lapanović imata sina Aljaža, ona ima še enega sina iz prejšnje zveze. Doma je bila 10 let, skrbela je za gospodinjstvo in otroka. V hiši Big Brother je povedala, da je bila to zanjo zlata kletka. Pred očmi vesoljne Slovenije se je zapletla s sotekmovalcem Markom Jovanovićem, po zmagi se je zaljubila v Alexia Sandija, pevca in nekdanjega tekmovalca šova Dvor. Njuno razmerje se je hitro končalo, uteho je našla v Markovem objemu.

Intervju z Andrejem Laharnarjem si lahko preberete na tej povezavi.

Udarne objave

Sledilo je zatišje, ko se o ljubezenskem življenju 40-letne Novomeščanke praktično ni govorilo. Dokler ni pred približno dvema tednoma na svojem Facebook profilu oznanila, da je v razmerju. Objavo je nadgradila v petek, ko je s svojimi oboževalci delila, da sta se z Laharnarjem tudi zaročila. Od takrat je objavila fotografijo svoje družine in več popularnih skladb, ki ne skrivajo ljubezenskega naboja.

Od takrat se je oglasil tudi Laharnar, ki je ženske zaprosil, naj mu na Facebooku ne pošiljajo prošenj, saj da je srečno zaročen moški, ki tega ne potrebuje. Ima svojo princeso, ki je javna osebnost, on pa se ne želi izpostavljati.