Neverjetno

Kendall Jenner s svojo zadnjo potezo šokirala svet

bp
17. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Najmlajša članica klana Kardashian, manekenka Kendall Jenner, je šokirala svet, ko je izbrisala vse svoje profile na družbenih omrežjih.

Facebook
Lani je njena objava fotografije, na kateri leži na tleh, njeni lasje pa so nameščeni v obliki srčkov, dosegla največ všečkov v letu 2015.

Facebook
Obljublja, da se samo »digitalno razstruplja« in da se bo vrnila kmalu.

Ko se je resničnostna kraljica Kim Kardashian po pariškem napadu umaknila z družbenih omrežij, so njeni oboževalci skočili na noge in jokali za njo. In ko so se vsi ravno začeli privajati, da Instagrama nič več ne uporablja Justin Bieber, je zdaj za nov šok poskrbela še ena članica družine Kardashian, manekenka Kendall Jenner. Od nedelje profil 20-letne zvezdnice na Instagramu ni več dostopen. Se je Kendall odločila, da bo sledila polsestri Kim Kardashian? Kendall ima namreč enega najbolj priljubljenih računov na Instagramu. Lani je njena objava fotografije, na kateri leži na tleh, njeni lasje pa so nameščeni tako, da okoli njene glave tvorijo srčke, dosegla največ všečkov med vsemi objavami leta 2015, saj je fotografijo odobrilo več kot tri milijone ljudi.

Brez panike! Razstruplja se!

Manekenka Kendall Jenner: "Vsi smo ves čas prilepljeni na telefon. In enkrat mi je kliknilo v glavi. Ni mi bilo všeč. Zato včasih za nekaj časa izbrišem družbena omrežja."

Ko je svetovna javnost tokrat spet skočila v zrak, so ameriški mediji prosili Kendall, da pojasni svoje dejanje. Vedno nasmejana lepotica je z nasmeškom priznala, da to ni nič nenavadnega, saj se je v preteklosti že nekajkrat »digitalno razstrupljala«, kot pravi temu sama. »Moji tesni prijatelji in celo nekateri člani družine so tako povezani s svojimi telefoni in jih nikakor ne nehajo uporabljati. In ko smo bili na dopustu, kjer nihče ni užival v lepotah okolice, saj smo bili prilepljeni na telefone, takrat sem imela vsega dovolj. V tistem trenutku mi je kliknilo v glavi. Ni mi bilo všeč. Zato včasih izbrišem instagram, twitter ali snapchat s svojega telefona za nekaj dni,« je komentirala Kendall, ki se bo vrnila na splet, ko bo dovolj razstrupljena. Seveda vsi upajo, da bo to še pred 30. novembrom, ko bo nastopila na sloviti modni reviji Victoria's Secret.