V šovu

Nocoj bodo šle na nož ženske tekmovalke

bp
8. 10. 2016, 13.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V novem obdobju resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je prvič potekal izbor dvobojevalcev. To sta pričakovano postali novinki na posestvu.

Planet TV
Rada

Rada in Zara sta izbrali svoja nasprotnika v nocojšnji areni, s katerima se bosta pomerili v sobotni areni v primeru poraza njune skupine pri tedenski nalogi.

V areno se bosta podala samo dvobojevalca iz skupine, ki se bo slabše odrezala pri tedenski nalogi. Vseeno pa sta prvi dvobojevalki že morali izbrati svoja nasprotnika. Prva je izbirala Zara, ki je povedala, da je izbrala Nastjo predvsem zato, ker je ženska in ker se ji zdi, da ima proti njej še največ možnosti v dvoboju v areni. Nastja je to pričakovala in povedala, da je pripravljena na dvoboj. Rada pa je na drugi strani za svojega nasprotnika izbrala novinca Boža, do katerega nima nobenega spoštovanja, saj meni, da je lažnivec in hinavec. Boža vse skupaj ni preveč presenetilo, povedal pa je, da se dvoboja prav nič ne boji. Kdo bo koga in kdo bo moral zapustiti boj za 50 tisoč evrov, boste izvedeli v nocojšnji oddaji Kmetija: Nov začetek.