SLEDIL JE SRCU

Argentinec čez noč navdušil Slovence

mv
27. 9. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Šesta sezone šova Slovenija ima talent se je komaj dobro začela, a nam je že ponudila nekaj obrazov, ki so se nam usedli v srce. Med njimi najbolj izstopa 25-letni Argentinec Isaac Palma, ki se je na Ptuj preselil zaradi ljubezni.

Pop TV/Miro Majcen
Isaac se je suvereno predstavil na odru šova Slovenija ima talent.

Isaac Palma je 25-letni pevec, ki je Slovenijo prvič obiskal pred dvema letoma, v okviru izobraževanja za tedanjo službo, in v tem času na Ptuju spoznal mlado Patricijo ter se vanjo zaljubil. Zaradi ljubezni je zapustil rodno Argentino, se preselil na Ptuj in je že osem mesecev srečno poročen. Čeprav sta golobčka zelo mlada, je bilo njuno ljubezen čutiti celo prek malih zaslonov in z njo sta čez noč osvojila celo Slovenijo. Žiranti se seveda niso odločali na podlagi njune ljubezni, ko so ga s štirimi »da« spustili v naslednji krog, ampak so bili navdušeni tudi nad njegovo izvedbo pesmi Moja Tošeta Proeskega, ki jo je Marjetka opisala celo kot najboljšo priredbo, ki jo je slišala do zdaj.

Pop TV/Miro Majcen
Po nastopu mu je v objem padla objokana žena Patricija.

Slovenci navdušeni, Argentinci ponosni

Isaac o razlogu za selitev v Slovenijo: "Na Ptuj me je peljalo srce, saj tam živi moja – zdaj že – žena."

Isaac se v Sloveniji dobro počuti, čeprav je trenutno brez službe in upa, da mu bo uspelo v glasbi. »Isaac je rojen za glasbo, to je njegov svet,« je o talentu svojega moža povedala Patricija, ki med njegovim nastopom ni skrivala solz sreče. Očitno je, da Isaaca podpira v njegovih sanjah, on pa ji podporo vrača in njuna povezanost je bila dobesedno nalezljiva. Po koncu prve oddaje je bil ravno Isaac tisti, ki je dobil največ podpore na spletu, v prihodnje pa bo imel ogromno podpornikov, ki bodo navijali zanj v polfinalu. Oglasilo se je tudi veliko njegovih podpornikov iz rodne Argentine, ki so ponosni na to, da je njihov rojak naredil prvi korak do prepoznavnosti v državi na drugem koncu sveta.

facebook
Par se je spoznal pred dvema letoma, pred osmimi meseci pa sta se poročila.

Potencialni zmagovalec?

Čeprav v Sloveniji živi relativno kratek čas, Isaac že zelo dobro govori slovensko in očitno mu je naša kultura že zlezla pod kožo. Po uspešnem nastopu mu je v objem seveda najprej padla objokana Patricija, ki se bo morala v prihodnjih tednih verjetno spopasti s tem, da ima njen dragi čez noč novo skupino oboževalk, ki jih je osvojil s svojo iskrenostjo, preprostostjo in vokalom, ki ga ne pozabiš kar tako. Smo morda že odkrili potencialnega zmagovalca šeste sezone?