Zabava

Po treh letih spet razveselila oboževalce

bp
10. 9. 2016, 21.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Svetovna glasbena senzacija Lady Gaga, ki velja za eno najvplivnejših žensk, je izdala nov singel z naslovom Perfect Illusion, s katerim napoveduje svoj novi, že peti studijski album.

Reuters

Tri leta so minila od njenega zadnjega samostojnega albuma Artpop, in čeprav se je Lady Gaga medtem vrgla v igralske vode – med drugim je navdušila v seriji American Horror Story –, se je zdaj priljubljena zvezdnica znova vrnila h glasbi. Lady Gaga je sicer že prejšnji teden svojim oboževalcem namigovala, da jim pripravlja presenečenje, zdaj pa je končno odstrla tančico skrivnosti. Izdala je nov samostojni singel, ki nosi naslov Perfect Illusion in je v trenutku osvojil svet, skladba pa hkrati napoveduje izdajo novega pop albuma. To bo sicer njen peti studijski album, mešanica rocka, dancea in popa. Producentka plošče je zvezdnica sama, pomagali so ji še priznani producenti, kot so Mark Ronson, Bloodpop, Tame Impala in pevec Kevin Parker.

Profimedia

ALBUM BO ŠE LETOS

Lady Gaga, katere pravo ime je Stefani Germanotta, je kar nekaj časa ustvarjala nov album, kar je precej uspešno skrivala. Včeraj pa je kot strela z jasnega na svojih družbenih omrežjih objavila pesem, ki napoveduje njeno veliko vrnitev na glasbeno sceno. Med drugim si je omislila istega avtorja kot pri njenih prejšnjih uspešnicah Just Dance, Poker Face, Judas in Bad Romance. »Vesela sem, da lahko končno naznanim. Album se končuje in obljubljam, da bo izšel še letos. Čaka pa vas kar nekaj presenečenj,« je skrivnostno napovedala Lady Gaga, ki so jo, roko na srce, oboževalci že kar pošteno pogrešali.