Zabava

Ta slavna punčka praznovala 66. rojstni dan

Mojca Vakselj
20. 8. 2016, 19.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pevka Neda Ukraden je pred dnevi, verjeli ali ne, praznovala že svoj 66. rojstni dan. Dan je preživela v družbi hčerke, njenega moža in vnukov.

Neda Ukraden je rojstni dan preživela v svoji počitniški hiši v Lepetani v Črni gori, družbo pa so ji na njen praznik delali hči Jelena, zet Predrag ter vnuki Neda, Aleksandra in Dušan. Kot uvod v svoj rojstni dan je pevka na instagramu objavila fotografijo v kopalkah, ki razkriva, da je Neda povsem pripravljena na leta, ki jo čakajo. »Mojih 66! 100 % organsko. Brez silikona in fotošopa. To življenje je lepo, moja krila pa so pripravljena na letenje,« je zapisala mladostna glasbenica, ki je s svojim videzom v zadnjih letih dvignila kar nekaj prahu. Trdi namreč, da še nikoli ni obiskala lepotnega kirurga ter da je njen mladostni videz le posledica dobre skrbi za telo in dušo.

instagram
Neda Ukraden ostaja večna mladenka.

Samska, ker je moški ne dohajajo
Pevka je sicer že nekaj časa samska, čeprav se je nedavno govorilo, da naj bi se pripravljala na drugo poroko v svojem življenju. To je sicer Neda takoj zanikala, pojasnila je, da težko spozna moškega, ki bi ji sledil. »Samska sem, ker me moški težko dohajajo. Sicer pa me privlačijo duhoviti, pametni in uspešni frajerji, ki ljubijo življenje tako kot jaz,« pravi Ukradenova, ki se očitno kljub 66 letom še dolgo ne misli obnašati kot večina ljudi njene starosti. Po srcu ostaja mlada in s tem odnosom do staranja namerava vztrajati tudi v prihodnje.