GORSKI ZDRAVNIK

Njegov boj z alkoholizmom!

b.p.
14. 8. 2016, 19.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Da življenje ni vedno postlano z rožicami, je na lastni koži izkusil tudi priljubljeni avstrijski igralec Hans Sigl, zvezdnik megauspešne serije Gorski zdravnik. Pred leti je podlegel alkoholu, a je bitko z zasvojenostjo dobil in se ozdravil.

facebook
"Lahko rečem, da sem na lastni koži občutil, da v življenju ni vedno vse postlano z rožicami," je iskreno priznal Hans.

Priljubljeni igralec Hans Sigl pravi, da ima danes urejeno življenje, priznal pa je, da so bili trenutki, ko tudi njemu ni šlo najbolje. Tisti, ki Hansa dobro poznajo, so ves čas vedeli za težavo, s katero se je boril v zasebnem življenju, javnost pa je to izvedela v nemškem mediju, kjer je v iskrenem intervjuju priznal, da se je dolgo boril z alkoholizmom. »Moj boj z alkoholom je bil težak, a na koncu sem zmagal! Lahko rečem, da sem na lastni koži občutil, da v življenju ni vedno vse postlano z rožicami,« je priznal Sigl, ki je sicer zaradi svoje popularnosti ves čas na očeh javnosti, zato se je ob težkih trenutkih rad zatekel k alkoholu, še posebno ko mu je življenje namenilo težave v zasebnem življenju.

Pop TV
Tisti, ki Hansa dobro poznajo, so ves čas vedeli za alkoholizem, s katerim se je boril v zasebnem življenju.

TARČA TABLOIDNIH REVIJ

Ni le ljubljenec televizijskih zaslonov, temveč tudi avstrijskih in nemških medijev, ki budno spremljajo vsak njegov premik. Ko se je ločeval od igralke Katje Keller, so govorili, da njun zakon ni trajal dolgo menda prav zaradi Hansove zasvojenosti z alkoholom. Danes pravi, je ozdravljen in se tudi z nekdanjo ženo Katjo dobro razume, saj mu je oprostila stvari, ki jih je počel v času zasvojenosti. In prav zato se toliko bolj trudi, odkar je ozdravljen, kar razume tudi njegova sedanja žena Susanne Kemmler, glasbenica, s katero se je poročil leta 2008, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci.