Miss Bora Bora

FOTO: Patricia Pangeršič nova lepotička

Alesh Maatko
31. 7. 2016, 16.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kot vsako leto se je tudi letos pred kratkim v Savudriji potekal lepotni izbor za miss Bora Bore. Na dogodku, kjer ni manjkalo številčnih lepotičk, sta organizator Ginter Kržišnik in njegova pomočnica Daška Gavrič poskrbela za nepozaben večer.

Promo foto
Slavljenke.

Promo foto
Z lepotičkami sta se fotografirala tudi vizažistka Maja Šprohar in Rado Mulej.

Tokratnega lepotnega izbora so se udeležili tudi nekateri gospodarstveniki in znane osebnosti. Kandidatke so se pokazale v vsej svoji lepoti ob treh različnih izhodih, lepotičke pa si je ogledal tudi Rado Mulej.

Vse skupaj je tokrat ocenjevala strokovna komisija, ki so jo sestavljali Benjamin Ličer (akrobatski pilot), Urška Uršič (lanskoletna miss Bora Bore), Primož Ulaga (naš nekdanji skakalec), Borut Pangeršič (Pangeršič-Car), Aleksander Farkaš (Valores), Angelca Likovič (znana komentatorka resničnostnih šovov), Primož Kapus (Amicus), Iztok Živko (Tevel) in Dragan Tadič (Tadič).

Najlepše

Po napornem delu so se skupaj odločili, da je miss simpatičnosti Anja Janežič, druga spremljevalka Ivana Cindrić, prva spremljevalka Sara Vulič, za novo miss Bora Bore pa so okronali Patricio Pangeršič.