Marija Šerifović

Tik pred poroko s svojim dekletom

mv
14. 6. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Srbska Pevka Marija Šerifović že nekaj časa ne skriva, da so ji všeč ženske. Pred dnevi pa je na svojem instagramu objavila fotografijo, ki nakazuje, da je pripravljena na naslednji korak, in sicer poroko!

instagram
Marija s svojim dekletom, katere identiteta je javnosti še neznana.

»Z eno roko lahko osvojim svet, če me ti držiš za drugo,« je napisala pevka Marija Šerifović pod fotografijo, ki jo je objavila na svojem instagramu.

Marija Šerifović je javno izpostavila svojo ljubezen do žensk in objavila celo fotografijo, ki nakazuje zaroko s partnerko.

Na njej drži za roko lepo dekle, ki je s hrbtom obrnjena proti objektivu, njeno ime je še vedno skrivnost. Ta objava je bila prva, ki je sprožila govorice, da je pevka zaljubljena do ušes. Glede na to, da ima Šerifovićeva na instagramu več kot 160 tisoč sledilcev, se je novica hitro razširila, ko je Marija pred nekaj dnevi s svojimi spletnimi prijatelji delila fotografijo prepletenih prstov dveh rok, ki imata obe na prstancu zgovorna prstana. Čeprav uradno pevka še ni potrdila, da se je zaročila, mediji na Balkanu številčno poročajo o skorajšnji poroki glasbenice.

instagram
Fotografija, ki nakazuje, da je pevka zaročena ali celo že poročena.

Je že poročena?

Marija je fotografijo s prstani podpisala z: »Če me ljubiš, ko sem najbolj grozna, me dobiš tudi, ko sem najboljša. I do.« Nekateri mediji ugibajo celo, ali se je pevka morda že poročila, a tega zagotovo uradno ni mogla storiti v Srbiji, saj slednja ne priznava istospolnih porok. Marija je ena redkih javnih osebnosti na balkanskem območju, ki je javno izpostavila svojo spolno usmerjenost v okolju, kjer je to pogosto še velik tabu.