Šest let burne zveze

Med Ladom in Katarino tokrat počilo do konca

S. J. , M. V.
9. 6. 2016, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Šest let burne zveze, ki je imela veliko vzponov in padcev, razlik med njeno milino in njegovo trmoglavostjo očitno ni premostilo.

Mediaspeed
Katarina in Lado o svoji ljubezni nikoli nista javno razpravljala.

Govorice so se začele, ko so sosedje opazili, da je Katarina zapustila njuno stanovanje v Ljubljani, s seboj pa menda odpeljala tudi svojega zlatega prinašalca Yodo. Par že vse od začetka razmerja nerad govori o zasebnem življenju, zato tudi teh govoric ne komentirata.

Kriv njegov temperament ali njena cvetoča kariera?

Katarina in Lado o svoji ljubezni nikoli nista javno razpravljala, se je pa v zadnjih nekaj letih že večkrat ugibalo o njunem razhodu. Najbolj glasne govorice so se pojavile v začetku tega leta, ko so bili celo njuni bližnji prijatelji prepričani, da bo ljubezni konec. Čeprav imata veliko skupnega - oba sta izkušena voditelja, uspešna v gledališču -, imata eno veliko oviro: Ladov temperament. Medtem ko je Katarina poznana kot vedno nasmejana in ljubezniva dama, ki zna tudi svojo zasebnost skrivati tako, da novinarjem prijazno pove, da pač na nekatera vprašanja ne bo odgovorila, je Lado njeno nasprotje. Novinarji smo bili že velikokrat deležni njegovih koleričnih izpadov, njegov intelekt pa tudi poskrbi, da izjave, ko želi koga prizadeti, zadenejo naravnost v tarčo. Ne samo novinarji, tudi njegovi sodelavci šušljajo, da je izjemno naporen in se spominjajo predvsem žensk, ki so z njim sodelovale in so bile pogosto v solzah zaradi njegovih besed. Seveda pa najdejo opravičilo za njegovo ravnanje v tem, da je pod stresom zaradi preveč obveznosti, ki si jih nakoplje na glavo, ali v tem, da je vseeno tako nadarjen, da mu je vredno pogledati skozi prste, čeprav je takšnih, ki nimajo več nobene želje po sodelovanju z njim, vse več. Vsekakor pa so se mnogi poznavalci njegovega lika in dela spraševali, kako je mogoče, da takšna mila lepotica, ki bi lahko dobila kogarkoli, prenaša Ladove izpade - pa čeprav niso usmerjeni direktno proti njej.

Poleg težavnega temperamenta nekateri vidijo razlog za težave v zvezi tudi v ljubosumju. Dejstvo je, da je svetlolasi igralki uspelo prodreti v Hollywood in se je v zadnjih dveh letih pojavila v kar treh velikih produkcijah, Lado pa se je po propadu svojega podjetja pred nekaj leti le počasi pobral na noge. Je koncu razmerja morda botrovalo njegovo ljubosumje zaradi njene uspešne kariere?

Odgovore poznata le onadva, je pa Katarina pred dnevi na svojem instagramu objavila fotografijo, ki nakazuje na to, da je pripravljena iti naprej z žarom v očeh. "Na tebi je! Prižgi svetle luči okoli sebe," je pod svojim portretom zapisala Časova. Bo torej zdaj sama stopala pod reflektorji in Lada pustila, da trmari po svoje.