Ljubezen po domače

Tanja priporoča 8 krepkih fantov

B. P.
7. 6. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Voditeljico nove oddaje Ljubezen po domače, ki na Pop TV prihaja 12. junija, Tanjo Postružnik Koren, opisujejo kot radoživo, klepetavo, polno zanosa in energije do življenja. V prvi oddaji nam bo predstavila osem osamljenih fantov …

Mankica Kranjec
Tanja Postružnik Koren

Tanja bo v prvi oddaji predstavila fante, potem pa so na vrsti dekleta, da izpolnijo prijavnico in morda zadenejo največji dobitek v svojem življenju. Mamica dveh malčkov nam je v poletnem intervjuju zaupala nekaj podrobnosti o šovu, ki se ga sama že zelo veseli.

Kako zmorete vse obveznosti, ki vam jih nalaga življenje?
Tako pač je, tukaj ni izbire. Sicer pa to ni taka reč. Ravno prav je vsega. Res pa je, da je dan poln in da je organizacija pri vsem precej pomembna.  

Tanja bi rada, da oddaja vstopi v dom gledalcev, v njihove dnevne sobe s sporočilom, da je lepo živeti.

Zdaj so vaše delovne moči usmerjene v snemanje nove romantične resničnostne oddaje, ki na Pop TV prinaša cel kup ljubezni – do podeželja, živali, dela in ne nazadnje do srčnega izbranca. Zakaj vam je ta oddaja, kot pravite, pisana na kožo?
Ker sem studio zamenjala za svež zrak in visoke pete za škornje! Ker grem rada med ljudi, ker jih želim poslušati, ker me zanima, kako živijo, ker me zanimajo odnosi pred in za kamero. Ker bi rada, da oddaja vstopi v dom gledalcev, v njihove dnevne sobe s sporočilom, da je lepo živeti. In če si »fajn« ti, potem pride še vse ostalo. Mogoče pa najdemo nov par. Mogoče pa bo naslednje leto na kateri od kmetij poroka.   

Kakšna so vaša pričakovanja, zakaj polagate upe v to osmerico fantov?
Kaj imajo ponuditi sodobnemu mestnemu dekletu? So zelo zanimivi vsak po svoje in uspešni v tem, kar počnejo. Pripravljeni so se predati v celoti in pravemu dekletu lahko dajo vse.   

In kako bi apelirali na dekleta – zakaj naj se prijavijo, kakšno življenje bi se jim obetalo?
S prijavo nimajo popolnoma ničesar izgubiti, lahko pa ogromno pridobijo. Najprej mora seveda zadeti ljubezen. Lahko pa povem, da so vsi doma na čudovitih kmetijah.  

Na kaj pomislite ob besedi podeželje?
Na prostrane cvetoče pohorske travnike, na gozdove z debelimi drevesi, dišečimi jagodami, borovnicami in malinami. Na kanglo, s katero sem hodila k sosedom po mleko.

Veliko stvari o vas še ne vemo, recimo da ste strastna zeliščarka, da ste bili dolga leta Pika Nogavička, da pečete divje torte ... Na katere svoje izkušnje/hobije/vrednote ste najbolj ponosni?
Vsako obdobje prinese kaj, na kar si ponosen. Vesela sem, da lahko delam in ustvarjam in se še vedno igram.  

Če rečemo »po domače« – kaj to za vas pomeni, kakšen je vaš idealni dan, ki si ga po domače narišete s svojo družino?
Po domače vstanemo, pojemo domač zajtrk in se odpravimo po domače na izlet v domačo okolico, kjer si po domače ob ognju na palčkah spečemo kosilo.