SLADEK OBISK

Klemen v jok zaradi svojega dekleta

mv
3. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Klemen je v sredo doživel prav posebno presenečenje, ko ga je v hiši obiskalo njegovo dekle Anna. Paru je Veliki brat namenil le deset minut, nato pa je sledilo boleče slovo, v katerem ni manjkalo solz.

voyo
Anna je Klemnu villa nekaj energije, ki jo bo potreboval za bivanje v hiši zadnjih deset dni.

Klemen se je ob obisku dekleta zjokal kot majhen otrok.

Klemen je že ob vselitvi priznal, da se je moral z dekletom Anno precej pregovarjati, da mu je pustila v oddajo, ko ga je obiskala v hiši, pa mu je jasno povedala, da ji tega, da bo tako dolgo odsoten, ne sme nikoli več narediti.

»Obljubim,« je šepnil ganjeni Klemen. Zaljubljenca že dve leti živita skupaj v hiši, ki jo gradita sam, in ravno ta dela so bila eden od razlogov, da se je Klemen odločil za tekmovanje. Z nagrado želi namreč poplačati dolgove za hišo, v kateri poleg njega in Anne živita še njegovi dve kači. Anna, ki je ves čas obiska sedela v njegovem naročju, mu je priznala, da je bilo na televiziji videti, kot da se je precej zredil, a ga je takoj potolažila, da se ni, nato pa ga je dražila, da bo na dieti, ko pride domov.

Ni bila prepričana, ali je prav, da pride

Povedala mu je tudi, da je porabila že kar nekaj dopusta, ker se vsak teden vozi v Ljubljano, saj je Klemen vsak teden nominiran in želi biti prva, ki ga bo pričakala v studiu. Ker sta imela le deset minut, sta jih poskušala kar se da izkoristiti, ko je prišel čas za slovo, pa je bilo obema zelo težko. »Tuhtala sem, ali naj pridem ali ne. Vedela sem, da me bo ubilo in tebe tudi, a če ne bi prišla, bi mi bilo žal,« mu je zaupala, ko sta se v solzah poslavljala.

voyo
Ko je odšla, je bil Klemen povsem sesut in je Big Brotherju priznal, da je utrujen in naveličan ter komaj čaka, da se oddaja zaključi.