NAJBOLJŠI

V Bitki parov zmagala Bojana in Tihomir

B.P.
27. 5. 2016, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nocoj se je odvila finalna oddaja Bitke parov. V finale so vstopili trije pari, Bojana in Tihomir, Lia in Aljoša ter Nika in Aleš, zmagal pa bo lahko le en par.

Pop Tv
Tanja in Nika sta skupaj s svojima izbrancema, Alešema, nazdravili zaroki s šampanjcem.

V Bitki parov sta slavila Bojana in Tihomir. V finalno oddajo so vstopili trije pari, hkrati so se na koncu predzadnje oddaje v vilo vrnili vsi izločeni tekmovalci. Njihova naloga bo, da izberejo, kdo gre v finale in kdo domov. »To je najtežja naloga v mojem življenju,« so komentirali nekateri, ki so s solzami v očeh sporočili svojo odločitev. Osem parov, ki se je v začetku pomladi podalo v največjo ljubezensko bitko te pomlad, Bitko parov, se je srečalo z zabavnimi in napornimi igrami. Kuhali so obrnjeni z glavami navzdol, moški so se vrteli na kolesu, ki jih je namakalo v hladen bazen, okusili so elektrošok in ženske so se srečale s kačami.

FINALISTI O NAJTEŽJI NALOGI

Bojana: Opravila sem vse naloge, zato bi se težko odločila za najtežjo. Pravzaprav mi je bilo najtežje gledati Tihomirja na »spinu«, ker sem vedela, da je voda ledena in da tudi vremenske razmere niso ugodne.

Tihomir: Najtežja naloga je bila prva sestavljanje obraza in odgovarjanje na vprašanja, ko smo vsi moški ugotovili, da ne moremo delati več stvari naenkrat in da bo za nadaljevanje potrebno res pristno sodelovanje z svojo boljšo polovico.

Lia: Najtežja naloga je bila, ko smo bila dekleta v garaži in so nas naši dragi usmerjali. Tam sem bila grozno zmedena, sploh nisem vedela, kaj se dogaja. Navodil nisem razumela, poleg tega me je še tisti črni vrtiljak udarjal v trebuh in noge.

Aljoša: Meni je bila najtežja naloga vrtenje na kolesu, saj na splošno ne maram vrtenja v kakršnikoli obliki.

Nika: Najtežje mi je zagotovo bilo plezanje, seveda je bilo videti zelo preprosto, vendar sem imela resne probleme pri plezanju, saj so se mi ves čas tresle roke in so živčki delali na vso moč. Res se zelo bojim višine, vendar mi kljub strahu niti na misel ni prišlo, da ne bi priplezala do vrha, saj nisem želela razočarati Aleša.

Aleš: Najtežji je bil čas pred izzivi, ker nikoli nismo vedeli, kaj in kdaj nas čaka. Drugače pa so izstopali štirje izzivi, elektrošok, utapljanje, Klemnova kuhinja in seveda skok s padalom.