Zabava

366 »aktupirhov« za 366 nasmehov!

N.N.
29. 3. 2016, 17.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Aktualovci so za veliko noč razveselili vso Slovenijo.

Matej Kirn Starič je na eni glavnih ulic v Ljubljani osrečil uličnega harmonikarja in »aktupirh« uspešno zamenjal za Golico.

Aktualovci so se za veliko noč odločili razveseliti vso Slovenijo. Zato so zavihali rokave, poiskali največje posode, ki jih je sploh mogoče dobiti, v trdo skuhali natanko 366 jajc Jate Emone, jih pobarvali v Aktualovo modro in zeleno barvo ter nanje natisnili Aktualovo afno. »Aktupirhe«, kot jih je poimenoval Klemen Bunderla, so nato Aktualovi voditelji razdelili po vsej Sloveniji. In zakaj 366? Da jih bo dovolj tudi za prestopno leto! Anita Gošte in Matej Kirn Starič sta z »aktupirhi« voščila za veliko noč po Ljubljani, Mojca Gornik in Klemen Bunderla sta razveseljevala po Dolenjski, Katarina Puček in Tony Carter po Štajerski, Erika Kralj in Mitja Grajzar po Obali, Romana Beravs in Štefan Šarkezi pa po Zasavju. Spotoma so z oglašanji v radijski eter natrosili cel kup zanimivih zgodb in prigod, nekaj si jih lahko tudi ogledate  ...

»Mi ne podarjamo avtomobilov. Bistvo Aktuala je, da vam polepša vsak dan. In to z malenkostjo, ki je morda sploh niste pričakovali. Pa najsi bo pesmica ali pirh!« pravijo aktualovci.

Več utrinkov z Aktualove velikonočne akcije po vsej Sloveniji si lahko ogledate na strani Radia Aktual na Facebooku.